1. Neilikka & hersyvä marjapommi
Neilikan kanssa samaan kimppuun sopii Cabernet Sauvignonista valmistettu kypsän marjainen rosee, jonka aromeissa on mustaherukkaa, kesäisen puutarhan yrttejä, sitrushedelmiä ja makeaa mausteisuutta. Yhdistä runsaiden pastojen sekä paistetun tai grillatun vaalean lihan kanssa.
2. Ruusu & trendikäs provencelainen
Ruusu rakastaa provencelaista roseeta, jonka aromeissa on punaista omenaa, kirsikkaa, vadelmaa, limettiä ja kukkaisuutta. Yhdistä runsaiden salaattien, risoton ja pastan seuraan.
3. Pioni & vadelmainen herkku
Pionin kanssa samaan pakettiin sopii Zweigeltistä valmistettu itävaltalainen rosee, jonka aromeissa on punaherukkaa, punaista omenaa ja vadelmaa. Yhdistä ruokapöydässä punalihaisten kalaruokien ja runsaan ruokaisien salaattien seuraan.
4. Orkidea & hurmaavat kuplat
Orkidean kanssa koreilee Pinot Noirista valmistettu herkullinen roseesamppanja, jonka aromeissa on punaherukkaa, kirsikkaa, vadelmaa ja yrttisyyttä. Yhdistä vaaleiden liharuokien ja punalihaisten kalaruokien seuraan.