viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
pasta
Ruoka

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Joulun välipäivinä maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä jouluruokien jämät herkullisiin pastoihin.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Juustopasta on ihanaa lohturuokaa, jota on helppo varioida juustoja vaihtamalla. Tee tänä vuonna lohtupasta joulun juustopöydästä jääneistä kannikoista.

Modernissa jouluruoassa yhdistyvät klassiset maut, mulla uudenlaisella otteella. Herkulliset salviaraviolit saavat runsautta suussa sulavasta lantusta.

Tässä pastassa maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä rosollin jämät punajuuri-pestopastaan.

Herkulliset sitruuna-perunagnocchit ja mätimousse syntyvät vaikkapa joulun juhlapöydän jämistä.

Joulukinkun jämistä syntyy järisyttävän herkullinen carbonara. Täydellistä välipäivien ruokaa!

Lue lisää

Hurmaava joulumenu

03.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Sami Repo

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä