viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viinikellari.com syysviinit
Kaupallinen yhteistyö

Parhaat syysviinit Viinikellari.comista – nämä herkut on pakko maistaa!

Kaupallinen yhteistyö

09.09.2024 Viinilehden toimitus

Syksyn pimenevät illat ja lämmittävä tunnelma kaipaavat rinnalleen täydellisen viinin. Tässä kolme huippuvalintaa jotka tekevät syksyn illallisista ja juhlahetkistä unohtumattomia.

Pimenevät syysillat, kynttilöiden loiste ja hyvän ruoan lämpö kuuluvat erottamattomasti vuoden tunnelmallisimpaan aikaan. Mikä olisikaan parempaa kuin täydentää illanvietto laadukkaalla viinillä?

Olipa pöydässäsi sitten kasvisruokia, riistaa tai juustoja, Viinikellari.comista löydät syksyn herkullisimmat viinivalinnat.

Baron-Albert L’Universelle Champagne Brut – eleganssia alkumaljaksi

Viinikellari.com syysviini

Jos etsit jotain erityistä syysillan alkuun, Baron-Albert L’Universelle Champagne Brut on täydellinen valinta. Tämä samppanja tuo lasiin vivahteita vihreästä omenasta, sitruksista ja hienostuneesta mineraalisuudesta. Baron-Albertin samppanjatalon taidonnäyte on elegantti ja moniulotteinen, tehden siitä täydellisen aperitiivin tai kumppanin kevyille alkupaloille, kuten ostereille tai grillatuille äyriäisille. Pääset nauttimaan samppanjan kuplivasta tunnelmasta samalla, kun syksyn hämärtyvät illat täyttyvät juhlan tuntuisesta fiiliksestä.

Hyödynnä alkusyksyn kuplatarjous 33,90 € (norm. 39,90 €).

Oliver’s Taranga Shiraz 2021 – voimaa ja intensiivisyyttä liharuokien ystäville

Viinikellari.com syysviini

Syksyn lämmittävästä ruoasta nauttivat varmasti myös täyteläisen ja voimakkaan punaviinin ystävät. Oliver’s Taranga Shiraz 2021 tuo lasiin syviä makuja tummista marjoista, mustapippurista ja suklaisista sävyistä. Tämä australialainen klassikko on kuin tehty syksyn voimakkaille liharuoille, kuten haudutetulle riistalle tai mausteisille padoille. Shiraz’n intensiivinen makumaailma lämmittää mukavasti koleina iltoina ja tuo ruoan maut upeasti esiin. Varmista siis, että tämä herkullinen viini löytyy syksyn ruokapöydästäsi.

Nivarius Edición Limitada 2019 – valkoviini tummille syysherkuille

Viinikellari.com syysviini

Kaipaatko jotain erilaista valkoviinien maailmasta? Viinilehden Vuoden valkoviiniksikin valittu Nivarius Edición Limitada 2019 on valkoviini, joka haastaa punaviiniklassikot syksyn ruokapöydässä. Tämä espanjalainen viini on valmistettu ainutlaatuisesta sekoituksesta viileän ilmaston rypäleitä, mikä tekee siitä runsaan ja monivivahteisen. Viinin makumaailmassa on kypsää hedelmää, kukkaisia vivahteita sekä hienovaraista tammisuutta, jotka tekevät siitä loistavan valinnan syksyn täyteläisten kasvisruokien ja juustojen seuraksi. Tämän ainutlaatuisen valkoviinin avulla voit nauttia syysillasta hieman kevyemmällä mutta yhtä täyteläisellä otteella.

Viinikellari.com – laadukkaiden viinien verkkokauppa

Viinikellari.com on Viinilehden tytäryritys, joka tarjoaa huolella valikoidun viinivalikoiman suoraan kotiovellesi. Verkkokaupasta löydät niin tunnettuja klassikkoviinejä kuin uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia eri puolilta maailmaa. Viinikellari.com huolehtii kaikista viranomaismaksuista, joten viinien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Hanki syksyn parhaat viinit ja nauti ainutlaatuisista makuelämyksistä!

Lue lisää

Tummaa tunnelmaa ja tuhteja makuja – vinkit syysviinien valintaan

11.09.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Syksyn parhaat riistaviinit – valitse pöytään nämä!

21.10.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Alkon uutuudet syysiltoihin

16.10.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä