Ruoka
Sesongin sitrusreseptit
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
Sesongin cocktail: veriappelsiinimimosa
Talvisesongin upea veriappelsiini tuo syvyyttä klassiseen mimosaan. Tarjoile cocktail brunssilla tai illanvietossa.
Sesongin sitrus käyttöön – Kolme herkkua veriappelsiinista
Ihanan mehevän ja tirskuvan veriappelsiinin sesonki on lyhyt ja hedelmää kannattaakin hyödyntää kaikkialle. Tirskauta veriappelsiinia salaattiin, tarjoile paahdettujen punajuurien kera tai purista kuohuviinin sekaan brunssilla veriappelsiinimimosan muodossa.
Aika kaivaa jälkiruokaviinit kaapista! Katso makuparit jalohomeisille viineille
Jalohomeen kurtistamien rypäleiden mehusta syntyy maailman upeimpia jälkiruokaviinejä. Nyt onkin aika kaivaa kaapin perukoilta jälkiruokaviinit ja mätsätä niille mainiot makuparit.