Näin valitset grilliviinin
Grilliin löytää tiensä useasti kaikki hedelmistä kasviksiin ja lihasta kalaan. Monimuotoinen grillikattaus vaatii siis myös viiniltä monipuolisuutta. Grillatut ruoat ovat useasti mausteisia ja savuisia, ja etenkin savuisuus tuo ruokiin hentoa karvautta. Ruoan karvaus usein korostaa samaa piirrettä viinissä, joten grilliruokien kyytipojaksi kannattaa valita hedelmäisiä, runsaita ja pehmeitä punaviinejä tai aromaattisia, kuivia tai puolikuivia ja reilun hedelmäisiä valkoviinejä. Tiedetäänpä grilliruoan viihtyvän myös lempeiden ja leveiden kuohuviinien kanssa.
6 x grilliviini
Parhaat grillausreseptit
Grillattua seesami-kukkakaalia, kauden kasviksia ja yrttijogurttia
Grillattua lammasmakkaraa, rieskaa, sydänsalaattia ja kevätsipulimajoneesia