Kuplien matkassa! 6 x kutkuttava cava

Perinteisellä menetelmällä valmistetut espanjalaiset cavat kutkuttavat. Nappaa ostoskoriisi roseeta, gran reservaa, extra brutia tai brut naturea ja ihastu!

02.03.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Cava
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Gran reservaa runsaille kalaruoille

Extra brutia noutopöytiin

Roseeta vaalealle lihalle ja nautiskeluun

Brut naturea punalihaisille kaloille

Herkullista reservaa

Cava hapokkaille lisukkeille

Lue myös

Antiche Terre

Intohimona Valpolicellan maaperä

Luciano Sancassani tuottaa viiniä Valpolicellassa Venetossa, muttei pidä itseään viiniasiantuntijana. Sancassanin mukaan hyvä viini on loistava lähtökohta, mutta se ei yksin riitä. Tarvitaan taitavaa myyntiä ja markkinointia.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.