
Viinilehden Viinipodi: jakso 8 – Toni Feri ja tunteita herättävät naturalviinit
Naturalviinit jakavat mielipiteitä. Toni Feri avaa skenen saloja Viinilehden Viinipodin uudessa jaksossa.
Tervetuloa vuoden herkullisimpaan viini- ja ruokatapahtumaan 27.–30.10.2022 Helsingin Messukeskukseen. Viini & Ruoka -tapahtuma kokoaa viinin- ja ruoanrakastajat, kulinaristit ja gastrofiilistelijät saman katon alle.
15.09.2022 Viinilehden toimitus
Lokakuussa Helsingin Messukeskus muuttuu taas kulinarismin ja kulttuurin kehdoksi, kun Viini & Ruoka ja Helsingin Kirjamessut kutsuvat herkullisilla aromeillaan, kirjailijavieraillaan ja tarjouksillaan.
Ohjelmassa on tuttuun tapaan kirjailijavieraita, jotka kokkaavat ja juttelevat uutuuskirjoistaan näytöskeittiössä. Tapahtumassa järjestetään myös Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden finaalit. Kisatunnelma huipentuu lauantaina voittajien julkistukseen. Kilpailuhumun lomassa voi nauttia viineistä ja toinen toistaan herkullisemmista ruoka-annoksista. Loistavien makuparien löydyttyä voi viineihin syventyä viinitastingeissa.
MAISTA: Tapahtumassa on tarjolla satoja viinejä – herkullisia ruoka-annoksia unohtamatta. Tarjolla on myös runsaasti herkkuja ostettavaksi kotiin.
RAKASTU: Viinitastingit ovat täällä taas! Hurmaannu Juha ”Pokku” Berglundin lempirieslingeistä, nautiskele Cin Cin Vinon mahtavia italialaisia ja opi lasin merkityksestä viinille Riedelin lasitastingissa.
KOE: Viinilehden näytöskeittiössä tarjolla herkullinen kattaus syksyn parhaita keittokirjoja, kirjailijahaastatteluita ja kokkailua Linnea Vihosen johdolla to 27.10. ja su 30.10.
KATSO: Vuoden Kokki – ja Vuoden Tarjoilija -kisat järjestetään tapahtumassa pe 28.10. ja la 29.10.
INSPIROIDU: Etsi tapahtumassa Viinilehden asiantuntijat Juha ”Pokku” Berglund ja viinihörhö Antti Rinta-Huumo käsiisi ja vaihda ajatuksia viinistä ja sen vierestä.
OTA ILO IRTI: Samalla lipulla vierailet myös Helsingin Kirjamessuilla.
MISSÄ JA MILLOIN: Helsingin Messukeskus. Avoinna to klo 12–20, pe ja la klo 10–20 ja su klo 10–18. Tapahtuma K-18, alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.
LIPUT: Osta liput Messukeskuksen sivuilta.
LUE LISÄÄ: Viini & Ruoka –sivustolta.
SOMESSA: Seuraa Viini & Ruoka -tapahtumaa myös Facebookissa.
Naturalviinit jakavat mielipiteitä. Toni Feri avaa skenen saloja Viinilehden Viinipodin uudessa jaksossa.
Euroopan viinikriisiin on tulossa helpotusta, jos EU-komissio saa ehdotuksensa läpi. Komissio ehdottaa maanosan viinintuotantoon sekä tukia että löysennyksiä lainsäädäntöön.
Luciano Sancassani tuottaa viiniä Valpolicellassa Venetossa, muttei pidä itseään viiniasiantuntijana. Sancassanin mukaan hyvä viini on loistava lähtökohta, mutta se ei yksin riitä. Tarvitaan taitavaa myyntiä ja markkinointia.
Evästeasetukset
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön tuottamiseen. Luvallasi hyödynnämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen. Evästekäytäntö