viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
viinikoulu
Opi viineistä

Viinilehden Viinikoulut ovat palanneet!

14.09.2022 Viinilehden toimitus

Viinikoulu jatkuu Hima & Sali -ravintolassa syksyllä 2022. Tervetuloa mukaan!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Mikä viinikoulu?

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Kysymykset ovat sallittuja, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on 6 huolella valittua, laadukasta viiniä.

Vetäjät: Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat, viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo. Saatamme saada mukaan myös pari vierailevaa tähteä – näistä ilmoitamme myöhemmin.

Missä? Viinikouluillat pidetään kello 17.30 alkaen Helsingissä Hima & Sali -ravintolassa Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 C.

Viinilehden Bouquet Clubin jäsenenä maistelet edullisemmin! Liity klubiin tästä!

HUOM! Ilmoittautuminen Viinikouluun on sitova. Mahdolliset peruutukset 7 vrk ennen tapahtumaa. Tapahtuma maksetaan paikan päällä.

Syksyn viinikoulut

24.10. Viinit ja tyylit – johdatus viinien maailmaan

Pitkän kouluttoman kauden jälkeen tutustutaan erilaisiin ja erityylisiin viineihin, opetellaan maistamaan viinejä ja pohditaan eri viinien käyttötarkoituksia. Viinit ja tyylit -viinikoulu johdattaa notkeasti ja rennosti viinien pariin. Tule nautiskelemaan! Varaa paikkasi täältä.

21.11. Ranska – Loiresta Languedociin

Ranskassa joka viinialueella on omat rypälelajikkeensa ja viinityylinsä. Viinikoulu esittelee Ranskan tunnetuimpien alueiden tyylit ja viinit, joista moni viinintuottaja muualla on saanut inspiraationsa. Tule mukaan klassikkojen iltaan! Varaa paikkasi täältä.

14.12. Kahdessadas viinikoulu! Viinejä vuosien varrelta

Viinikoulu aloitti toimintansa 11.1.2005. Nyt 17 vuotta myöhemmin ja parin vuoden tauon jälkeen on aika juhlia viinikoulun iltaa numero 200. Mika ja Antti keräävät iltaan setin huikeita viinejä. Tätä et halua menettää! Varaa paikkasi täältä.

Lue lisää

Kevään viinikoulut ovat täällä!

20.01.2023 Viinilehden toimitus

Tiesitkö tämän Bourgognesta?

03.02.2018 Mika Vanne

Keskeisimmät punaiset rypäleet

14.09.2015 Teksti Viini-lehden toimitus + Kuvat Kati Närhi

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä