TOP 5 pääsiäisen lammaspunkut

Pääsiäisen perinteisiin kuuluu lammas tai karitsa. Myös punaviinillä on tärkeä paikka pääsiäisen ruokapöydässä.

07.04.2022 Viinilehden toimitus

Pääsiäisen lammaspunkut
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Pääsiäispunaviinin valinta

Lammas ja karitsa molemmat luokitellaan aromikkaisiin tummiin liharuokiin. Viinivalintaan vaikuttaa se, miten ruoka on valmistettu. Punertavana tarjottavan lihan seuraan sopivat hieman tanniinisemmat viinit. Kypsänä tarjottavan lihan seurassa suutuntumaltaan pehmeämpi viini on toimivampi vaihtoehto. Joka tapauksessa täyteläiset, jopa hieman makean muhevia vivahteita tarjoilevat punaiset ovat toimivia viinejä pääsiäislampaalle tai -karitsalle.

Parhaat pääsiäisen lammaspunkut

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.