Veriappelsiinimimosa
Ainekset:
veriappelsiineja
kuohuviiniä
Valmistusohje:
Purista veriappelsiinien mehu. Sekoita lasiin samassa suhteessa mehua ja kuohuviiniä.
Vinkki! Jos et pidä hedelmälihasta, voit siivilöidä mehun.
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Ainekset:
veriappelsiineja
kuohuviiniä
Valmistusohje:
Purista veriappelsiinien mehu. Sekoita lasiin samassa suhteessa mehua ja kuohuviiniä.
Vinkki! Jos et pidä hedelmälihasta, voit siivilöidä mehun.
Viinilehden Vuoden kuohuviinien kärkikolmikkoa dominoi Chardonnay. Vuoden samppanjaksi valikoitui vivahteikkaan briossinen, kypsän hedelmäinen ja moniulotteinen herkku.
Luonnollisesti ja pehmeästi kuplivat pét natit (pétillant naturel) taipuvat niin juhlamaljoiksi, seurusteluun kuin ruokaviineiksi. Sommelier Aino Tuomikoski poimi pruuviin neljä luonteikasta kuohuvaa.