Pikkusyötävää aattoiltaan:
Uudenvuodenpäivän brunssille:
Pariloitu lohileipä, uppomunan ja hollandaisekastikkeen kera
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Pariloitu lohileipä, uppomunan ja hollandaisekastikkeen kera
Kevään juhlat ovat täynnä yhdessäoloa ja herkuttelua! Äitienpäivä, vappu, valmistujaiset ja lisääntyvä auringonvalo antavat aihetta juhliin. Korkkaa tyylikäs viini tilanteeseen sopivaksi.
Tuunaa joulupöydän jämistä herkullisia pasta-annoksia välipäiville tai uudeksivuodeksi!
Uutuusvalikoimaan on saapunut herkullisia viiden tähden viinejä etenkin Ranskan Bordeaux’sta. Muita hurmaajia uutuuslistalla ovat tyylikäs cabernet sauvignon, upea sauternes ja jouluherkuille sopiva madeira.