Kauden parhaat aperitiivit: 6 herkullista ruokahalun herättäjää

Aperitiivien tavoite on nostattaa vesi kielelle ja herätellä ruokahalua. Ruokailun klassinen aloittaja on kuohuviini, mutta ruokahalua herättelevä juoma voi olla myös paljon muuta. Usein viinien ronski hedelmähapokkuus tai katkeroiden kitkeryys nostavat tyylikkäästi veden kielelle. Tässä muutama aperitiivi juhlakauteen.

29.11.2021 Viinilehden toimitus

Aperitiivi
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uuden maailman riesling

Tyylikäs samppanja

Särmikäs kuohuviini

Rheingaun riesling

Rehevä ja hapokas sauvignon blanc

Hennon paahteinen kupliva

Lue myös

Hernetila

Herneenvihreä kesä

Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.