viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Pihviviini
Top-viinit

Klassikkoyhdistelmä: punaviini ja pihvi – katso täydelliset pihviviinit!

28.10.2021 Viinilehden toimitus

Punaviini ja pihvi on klassikkoyhdistelmä. Näillä vinkeillä valitset täydellisen punaviinin pihvillesi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Tuhdit pihvit vaativat rotevan ja runsaan viinin. Jos viinissä on suuta kuivattavaa tanniinisuutta, tummalihaisen pihvin jättäminen hieman raa’aksi sitoo parkkihappoja, ja viinin maku pehmenee.Viineissä voi olla myös savuisia vivahteita, jolloin ne sopivat erityisesti grillatulle pihville. Molemmista löytyvä sama aromikkuus edesauttaa onnistunutta yhdistelmää. Muista kuitenkin, että jos pippuroit pihvisi reilulla kädellä, polttava mausteisuus voimistuu punaviinin tanniinisuudesta. Valitse tällöin pihviviiniksi mahdollisimman pehmeä ja mehevä punaviini.

Kellaroitko viinejä? Mikäli kaivat kellarista juotavaksi monivivahteisen ja elegantin viinin, muista tarjota sen seurana mahdollisimman yksinkertaista, selkeämakuista ruokaa – näin viinin moniulotteisuus pääsee oikeuksiinsa.

Aromikas argentiinalainen

Luigi Bosca De Sangre Malbec 2020

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Mendoza
22,98 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Veneton lahja liharuoille

Tommasi Crearo 2018

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Veneto
22,54 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Löytö-viini pihville

Norton Privada 2021

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Mendoza
17,99 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Punainen espanjalainen Riojasta

Real Agrado Reserva 2017

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Rioja
19,99 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Jenkkipunkku grillatulle pihville

Ironstone Old Vine Zinfandel 2020

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Kalifornia
15,69 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Lue lisää

Syksyiseen herkutteluun: hirvipata + Armigero-punaviini

Kaupallinen yhteistyö

14.10.2024 Viinilehden toimitus

Punaiset kesäviinit – pruuvissa neljä ranskalaista pinot noiria

10.06.2024 Christina Suominen

Ole oman keittiösi lihamestari – näin paloittelet karitsan takajalan

04.03.2024 Vinkit Kalle Tanner + Kuvat Nikola Tomevski + Tyyli Piia Honkanen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä