Yleinen

Uudistunut Viinilehti-sovellus on nyt täällä!

17.05.2021 Viinilehden toimitus

Olkoon kyse sitten juhlista, kaveriporukan lauantai-illallisesta tai ihan vaan rennosta koti-illasta, Viinilehti-sovellus tarjoaa sinulle vinkkejä niin arkeen kuin juhlaan. Lataa ilmainen sovellus artikkelin lopusta ja tutustu!

Viiniarviot aina taskussasi

Onko illan viini vielä valitsematta? Ei huolta! Unohda Alkon hyllyjen välissä poukkoilu ja etsi uutta maistettavaa helposti Viinilehti-sovelluksen viinihaulla.

Sovellus tarjoaa Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä. Viinihausta löydät myös otannan Alkon uutuusviinejä, tilausvalikoimaa ja laivojen herkullisimpia tax free -viinejä. 

Arvioiden lisäksi sovellus tarjoaa runsaasti viiniaiheisia artikkeleita esimerkiksi eri rypälelajeista ja alkoholin etämyynnistä. Sovelluksen kautta voit  myös tilata Viikon viinivinkki uutiskirjeen tai tallentaa omat suosikkiviinisi muistiin ostosreissua varten.

Sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa sovelluskaupoissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille.

Yli 600 reseptiä viinisuosituksineen

Lohifilee jääkaapissa, mutta ei mitään ideaa, mitä siitä valmistaisi? Entä mikä viini lohen kaveriksi? Viinilehti-sovellus tarjoaa yli 600 reseptiä viinisuosituksineen! Sovelluksen ruokaviinihaulla voit kertoa, millaista ruokaa aiot laittaa ja saada siihen sopivia viinisuosituksia eri hintaluokissa.

Lataa sovellus ja tutustu

Kehitämme Viinilehti-sovellusta jatkuvasti ja tuomme siihen tämän vuoden aikana lisää uusia ominaisuuksia ja uudistuksia. Lataa sovellus nyt, niin tiedät uusista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa!

Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus App Storesta  Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus Google Playsta!

Lue lisää

Väriterapiaa punajuuresta! Helpot punajuurireseptit ja täsmäviinisuositukset

08.09.2021 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

Kokkaa bissellä! 4 x olutresepti

21.06.2021 Anikò Lehtinen + kuva Shutterstock

Kesän viileimmät viinicocktailit – hyödynnä hanaviiniä!

17.06.2021 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä