3 x parsaviini – katso suosikit kevään parsaruoille!

Kevään tullen kauppojen hyllyt täyttyvät vihreistä ja valkoisista parsoista. Näille upeille kevätherkuille viinin parittaminen voi joskus olla hankalaa, parsan ominaismaku nimittäin saattaa saada viinin maistumaan metalliselta. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen: parsan kera tarjottavat lisukkeet muuttavat viinin ja ruoan yhdistelmän harmoniseksi ja yhteensopivaksi. Tässä muutama vinkki parsaruoille!

13.04.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Parsaviini
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Grüneriä, parmankinkkua ja parsaa

Rieslingiä, parsaa, voisulaa ja parmesaania

Sauvignon blancia, parsaa ja savulohta

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.