Ranskalaishenkinen viiden ruokalajin kupliva menu

Koristele pöytä kukkasin, kokkaa ranskalaishenkinen viiden ruokalajin menu ja kaada lasiin kuohuviiniä.

08.03.2021 Arto Rastas + Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + Tyyli Juuli Hakkarainen + Kuvat Sami Repo

Ranskalaishenkinen viiden ruokalajin menu
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ranskalaishenkinen viiden ruokalajin menu koostuu keittiöntervehdyksestä, alkuruoasta, pääruoasta, välijuustoista ja jälkiruoasta. Jokaiselle annokselle on kaadettu lasiin sille sopivaa kuohuvaa.

Keittiöntervehdys

Alkuruoka

Pääruoka

Välijuustot

Jälkiruoka

Lue myös

Hernetila

Herneenvihreä kesä

Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.