Klassiset karitsankyljykset pistaasikuorrutteella
Keväinen kokonainen kananpoika ja raikasta salsaa
Vihreää vegeä ja lempeää juustoa
Upeaa nieriää mädin ja kevään uusien parsojen kera
Pääsiäisen possu rullautuu toskanalaiseen tapaan
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Washingtonissa asuva toimittaja Tommi Hannula ikävöi vanhan maailman viinejä ja jalkapalloa.
Kokosimme yhteen vuoden kokatuimmat reseptit. Vuonna 2024 suomalaiset kokkailivat riista- ja sieniruokia, mutta kotikeittiöissä matkattiin myös Italiaan ja Ranskaan.
Vuosi 2024 osoitti, kuinka ruoka ja juoma ovat paljon enemmän kuin ravintoa – ne ovat yhteisöllisyyden, itseilmaisun ja esteettisen nautinnon välineitä. Jokainen trendi heijasti ajan arvoja: vastuullisuutta, yhteisöllisyyttä ja visuaalista kauneutta.