Viini lammaspadalle ja lampaanpotkalle
Shiraz ja karitsan paahtopaisti yrttisellä kuorutteella
Paistetut lampaanfileet, uunijuurekset, kermainen kastike ja tempranillo Espanjasta
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Osittain kuivatuista rypäleistä valmistettu amarone jakaa mielipiteitä jouluisella mausteisuudellaan ja makeudellaan. Sommelier Christina Suominen poimi pruuviin neljä muhkeaa meditaatioviiniä.
Unelmaillallinen syntyy herkullisesta cabernet sauvignonista ja uunissa muhivista lihapullista. Pistä pastakattila porisemaan, lihapullat uuniin ja kaada lasiin Graffigna Elixio Cabernet Sauvignonia.
Syksyn herkutteluhetket koostuvat lohturuoasta ja punaviinistä. Lämmittävä pataruoka valmistuu hirvestä tai naudasta ja se kruunataan italialaisella Armigero Barbera d’Asti Superiore -punaviinillä.