Sesongin sitrus käyttöön – Kolme herkkua veriappelsiinista

Ihanan mehevän ja tirskuvan veriappelsiinin sesonki on lyhyt ja hedelmää kannattaakin hyödyntää kaikkialle. Tirskauta veriappelsiinia salaattiin, tarjoile paahdettujen punajuurien kera tai purista kuohuviinin sekaan brunssilla veriappelsiinimimosan muodossa.

01.02.2021 Viinilehden toimitus

Veriappelsiini
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Purista mehevä veriappelsiini salaattiin

Lohko paahdettujen punajuurten ja dukkahin joukkoon

Kaada kuohuviinin kaveriksi veriappelsiinimimosaan

Verigreippimimosa

Purista veriappelsiini ja sekoita lasiin samassa suhteessa mehua ja kuohuviiniä. Vinkki! Jos et pidä hedelmälihasta, voit siivilöidä mehun.

 

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.