Keittoviini valikoituu sopan mukaan. Kokeile uutta hernekeiton kanssa, valitse pinkkiä borssille ja nauti klassikoista kalakeiton kera.
Hernekeiton uusi suosikkiviini!
Hernekeitolle suositellaan usein sherryä mutta kokeile vaihteeksi madeiraa. Sercial-lajikkeesta valmistettu madeira on intensiivinen, paahteinen ja pähkinäinen.
Kasvissosekeitolle vienosti makea viini
Kolmen lajikkeen, Riesling, Grüner- ja Roter Veltliner, viini on viehkeän herkullinen, omenainen, kukkainen, makean mausteinen ja yrttinen. Sopii kasvissosekeitolle.
Keittoviini kermaiselle kalakeitolle
Silvaner-lajikkeesta valmistettu raikas viini on herkullisen hedelmäinen, herukkainen, omenainen, mausteinen ja tasapainoinen kaveri kalakeitolle.
Roseeta borssikeitolle
Tiivis, herukkaisen hersyvä ja yrttinen rosee on kuiva, mutta marjaisuutensa ansiosta suutuntumalta lähes makea. Kieltä kutittelee hiilidioksidi.
Eksoottinen valkoviini siskonmakkarasopalle
Trooppisen hedelmäinen, runsasmakuinen ja makean mausteinen valkoviini. Pehmeä viini toimii siskonmakkarakeiton kanssa.