Kåska + tonic
Kåska on suomalainen, matala-alkoholinen tisle, joka on kehitetty matala-alkoholisiin cocktaileihin ja kevyempään juomiseen – mausta tinkimättä.
5 cl Kåska
tonic
Kaada Kåska viinilasiin ja täytä jäillä. Kaada päälle tonic-vesi ja sekoita lusikalla. Koristele kuusella tai rosmariinin tupsulla ja sitruunalla.
Vermutti + sooda
Klassinen italialainen vermutti pääsee loistamaan yksinkertaisessa vermuttisoodassa. Cocktail toimii erinomaisesti aperitiivina ja pikkusyötävien kera.
4 cl vermutti (esim. Martini Rosso)
soodavesi
Mittaa vermutti korkeaan lasiin ja lisää jäät. Kaada päälle soodavettä ja sekoita lusikalla. Koristele appelsiinillä ja oliiveilla.
Aperol + raparperilimonadi
Aperol spritzistä tuttu aperitiivi maistuu vienosti raparperille ja appelsiinille. Hapokas ja raikas raparperilimonadi nostaa makuyhdistelmän uusiin sfääreihin.
4 cl Aperol
raparperilimonadi (esim. Natural Drinks Factory)
Mittaa lasiin Aperol ja lisää jäät. Kaada päälle raparperilimonadi ja sekoita lusikalla. Koristele esimerkiksi karpaloilla.