Nauti piparit viimeistä murua myöten – katso kolme herkullista piparijälkkäriä!

Pipari on talven ikisuosikki. Pipari maistuu sellaisenaan, juustojen kanssa, talona, ukkona, koristeltuna tai suoraan pelliltä. Piparijälkkärit ovat kuitenkin täysin omaa herkullista luokkaansa ja niissä saat nauttia piparista viimeistä murua myöten.

07.12.2020 Viinilehden toimitus

Piparijälkkäri – piparijälkiruoka hurmaa talvella
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

3 x piparijälkiruoka

https://viinilehti.fi/reseptiarkisto/piparigaletti/

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Kesän Viinilehti on ilmestynyt. Yöttömän yön numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.