Makkara-juustoplatter + italialainen punaviini
4–6 annosta
10 min
Ainekset:
1–3 italialaista juustoa (esim. provolone, parmesaani, gorgonzola)
italialaisia makkaroita ja leikkeleitä (esim. parmankinkku, salami)
1 pkt grissini-leipätikkuja
1 ruukku rukolaa
(marinoituja kasviksia, oliiveja, artisokkaa…)
Valmistusohje:
1.Kokoa helppo herkkulauta ja syö sellaisenaan tai napsi laudalta sattumia pastan ja tomaattikastikkeen joukkoon. Laita laudalle muutama erilainen italialainen juusto. Lisää erilaisia makkaroita ja leikkeleitä.
2. Viimeistele platter grissini-leipätikuilla ja rukolalla. Voit halutessasi lisätä joukkoon marinoituja kasviksia, kuten varrellisia kapriksia, artisokkia, paahdettuja paprikoita ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
Zenato Veneto Rosso Parziale Appassimento 2016
Alkon tuotenro 1: