viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Kaupallinen yhteistyö

Veneton Valpolicellaa helppoon herkutteluun

Kaupallinen yhteistyö

30.11.2020 Viinilehden toimitus

Pasqua Villa Borghetti Valpolicella Classico 2019 ja yhden astian lasagne on resepti helppoon herkutteluun. Joskus on ihana kaataa lasiin Veneton alueen viiniä ja nauttia helposta kokkailusta – herkullisuudesta tinkimättä.

Puoli tuntia ja yhden astian lasagne on valmis. Kaada vielä lasiin herkullisen mehukasta Valpolicellaa – ja nauti ihanan kiireettömästä hetkestä!

Pasqua Villa Borghetti Valpolicella Classico 2019 on monipuolinen ja monikäyttöinen ruokaviini. Kata viinin kanssa pöytään paistettuja liharuokia, pitkään kypsytettyjä pataruokia tai vaikkapa pastaa ja pizzaa. Monimuotoisuutensa ansiosta Pasqua Villa Borghetti Valpolicella Classico 2019 -viinillä on paikkansa myös joulupöydässä ja seurusteluhetkissä.

”Viinissä on karpalon ja yrttisten vivahteiden lisäksi hapankirsikkaa, orastavaa nahkaisuutta ja mausteisuuttakin.”

Yhden astian lasagne

30 min
4-6 annosta

Ainekset:
2 valkosipulinkynttä
400 g naudanjauhelihaa
2 prk (á 390 g) pastakastiketta, esim. Pirkka Parhaat Ricotta
1 prk (500 g) tomaattimurskaa
5 dl vettä
½ tl mustapippuria
¼ tl suolaa
1 ps (500 g) pastaa tai paloiteltuja lasagnelevyjä, esim. Myllyn Paras mini lasagne
2 mozzarella-palloa
1 dl juustoraastetta
1 dl yrttejä hienonnettuna, esim. oregano ja persilja

Valmistusohje:
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Laita isoon uunin kestävään kattilaan tai pataan valkosipulit, jauheliha, pastakastikkeet ja tomaattimurska. Kuumenna ja pilko liha hämmennellen pieneksi.
3. Kun tomaattikastike kiehuu, lisää vesi, mausteet ja pasta. Anna kiehua noin 8 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä, jos seos tuntuu kovin paksulta tai uhkaa palaa pohjaan.
4. Valuta ja leikkaa mozzarellapallot viipaleiksi. Levitä mozzarellaviipaleet, juustoraaste ja puolet yrteistä pastakattilan pinnalle.
5. Nosta kattila uuniin kuumien grillivastusten alle noin 5 minuutiksi, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
6. Ripottele pinnalle loput yrtit ja tarjoile.

Lue lisää

Syksyiseen herkutteluun: hirvipata + Armigero-punaviini

Kaupallinen yhteistyö

14.10.2024 Viinilehden toimitus

Punaiset kesäviinit – pruuvissa neljä ranskalaista pinot noiria

10.06.2024 Christina Suominen

Järjestä burger-bileet!

Kaupallinen yhteistyö

19.02.2024 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä