viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Karitsapannupihvi
Kaupallinen yhteistyö

Kympin pääsiäisviini ja pannupihvi karitsan jauhelihasta!

Kaupallinen yhteistyö

23.03.2020 Viinilehden toimitus

Helppo pääsiäisruoka hakusessa? Karitsapannupihvi jauhelihasta ja kympin chileläinen pääsiäisviini, Yali Wetland Reserva Carmenere, on nappi valinta.

Kokeile pääsiäisen ruokapöydässä klassikoiden rinnalla uusia reseptejä. Karitsapannupihvi jauhelihasta, sen kanssa tarjoiltava omena-juurespyttipannu, ja calvadoskastike nauttivat puhdaspiirteisen carmenere-viinin seurasta. Yali Wetland Reserva Carmenere 2018 on rento pääsiäisviini, joka tarjoaa punaisten ja tummien marjoja aromeja, yrttisyyttä ja elegantteja, samettisia tanniineja.  Täydellinen valinta karitsapannupihville!

Yali Wetland Reserva Carménère 2018 sai kunniamaininnan Vuoden Viinit 2020 -kilpailussa.

yali wetland reserva carmenere 2018 on pääsiäisviini karitsalle

Alkon tuotesivu

Karitsapannupihvi

Ainekset

4 annosta
gluteeniton

*
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl voita
2 munaa
1 dl vettä
600 g karitsanjauhelihaa
1 rkl timjamia hienonnettuna
1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
100 g vuohengryere-juustoa

Valmistusohje

1. Käristä sipulit ja valkosipulit tummaksi voissa.
2. Sekoita munat ja vesi keskenään ja lisää seos karitsanjauhelihan sekaan.
3. Sekoita kaikki ainekset keskenään pois lukien juusto.
4. Paista koepala ja lisää tarvittaessa suolaa.
5. Paista pihvit pannulla lähes kypsiksi.
6. Raasta lopuksi juusto pihvien pintaan.

Kokkaa pannupihvin kylkeen Omena-juurespyttipannu ja Calvadoskastike 

Viinisuositus

Yali Wetland Reserva Carmenere

yali-wetland-reserva-carmenere-2018

Yali – Kokonaisvaltaista kestävää kehitystä

Yali-viinit tuottaa chileläinen viinitalo Viña Ventisquero. Viinitalon saavuttama Sustainable wines of Chile -sertifikaatti on tunnustus kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesta viininvalmistuksesta.

Sertifikaatin saaminen vaatii sekä luonnon, että henkilöstön huomioimisen koko viininvalmistusprosessissa. Tämä tarkoittaa toimenpiteitä maaperän eroosion ehkäisemiseksi, kontrolloituja kastelujärjestelmiä veden säästämiseksi, sekä luonnonmukaisten torjunta-aineiden suosimista tautien ja tuholaisten torjunnassa.

Viinisarjan nimi on lainattu noin 150 kilometriä pääkaupunki Santiago de Chilen eteläpuolella sijaitsevan Yali-luonnonsujelualueen nimestä. Yalin suoalue tarjoaa suojaa ja ravintoa sadoille muuttolinnuille. Nimensä lisäksi Yali-viinit ovat saaneet kosteikkoalueesta myös lintuaiheet etiketteihinsä.

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Syksyiseen herkutteluun: hirvipata + Armigero-punaviini

Kaupallinen yhteistyö

14.10.2024 Viinilehden toimitus

Punaiset kesäviinit – pruuvissa neljä ranskalaista pinot noiria

10.06.2024 Christina Suominen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä