Yleinen

Voita viini- ja herkuttelumatka Italian Piemonteen

11.09.2019 Viinilehden toimitus. Kuvat: Shutterstock ja Casa Visette

Kenen kanssa sinä lähtisit Italiaan herkuttelemaan? Osallistu kilpailuun ja voita upea neljän päivän matka Piemonteen Italiaan!

Kilpailun järjestävät Viinilehti, Casa Visette ja Mr. Nebbiolo. Palkinnon arvo 1600 € / henkilö.

Voita kahden hengen matka Piemonteen Italiaan – herkuttelun mekkaan 23.-26.11.2019! Matkan aikana nautitaan upeista maisemista kera paikallisten ruokien ja viinien sekä vieraillaan Alba White Truffle Fair -tapahtumassa.

Majoitus hurmaavassa Monforte d’Albassa suomalaisomisteisessa Casa Visettessä. Aviopari Sari ja Petteri Laine ovat restauroineet tyylillä ja alkuperää kunnioittaen vanhan viinitilan kylän alueella. Casa Visettessä on majoitustarjonnan lisäksi uima-allas, tenniskenttä ja sauna.

Matka sisältää meno-paluulennot economy-luokassa Helsingistä Milanoon ja takaisin, kuljetukset paikan päällä, majoituksen kahden hengen huoneissa aamiaisineen, vierailuja viinitiloilla ja tryffelifestareilla, sekä herkuttelua ravintoloissa.

Osallistu viimeistään 29.10.2019 – arvonta suoritetaan keskiviikkona 30.10.2019! 

Piemonten pientilallisten nebbioloja ja barberoita saa nyt Alkon tilausvalikoimasta ja jatkossa myös Viinikellari.comista. Tutustu viineihin Viini ja Ruoka -tapahtumassa osastoilla 2c61 / Viinikellari.com ja 2d69 / Mr. Nebbiolo.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Matkan ajankohtaa ei voi muuttaa. Tarkka matkaohjelma käydään läpi voittajien kanssa. Arvontaan osallistuvien nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää Viinilehti Oy:n markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n asiakaspalveluun. Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

Vastaavia artikkeleita

Viinilehden viini- ja tryffelimatka Piemonteen 23.-26.11.2019

16.09.2019 Viinilehden toimitus. Kuvat: Shutterstock ja Casa Visette

11.09.2019 Viinilehden toimitus. Kuva: Shutterstock

Pidot enkelten kaupungissa

10.05.2019 Kalle Kirstilä + kuvat Robert Seger