Yleinen

Voita viini- ja herkuttelumatka Piemonteen – kilpailun säännöt

11.09.2019 Viinilehden toimitus. Kuva: Shutterstock

Kilpailu on voimassa 28.10.2019 saakka.

Arvonnan järjestäjänä toimii Viinilehti Oy, Casa Visette ja Mr. Nebbiolo.

Kilpailu on voimassa 28.10.2019 saakka. Palkinnon arvonta suoritetaan keskiviikkona 30.10.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistujien kesken arvotaan kahden hengen matka Piemonten maakuntaan Italiaan 23.-26.11.2019. Matkan arvo 1600 € henkilöä kohden.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy seuraavat ehdot:

 1. Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka työskentelevät kilpailun järjestävissä yrityksissä.
 2. Kilpailuun saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja henkilötiedoilla. Kukin henkilö saa osallistua kilpailuun vain kerran.
 3. Tietokoneen automaattisesti kehittämiä osallistumispyyntöjä ei hyväksytä. Myöskään epätäydellisiä osallistumispyyntöjä ei hyväksytä.
 4. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Henkilö itse vastaa siitä, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).
 5. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä tai keskeyttää tai lopettaa arvonnan järjestämisen koska tahansa.
 6. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Henkilötietoja käytetään rekisterinpitäjän ja sen tytäryritysten suoramainontaan,etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimuksiin, tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Markkinointia voidaan tehdä myös sähköisesti esimerkiksi sähköpostin ja matkapuhelimen välityksellä. Tietojen käytön/luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n tilaajapalveluun: viinilehti@jaicom.com, (03) 4246 5394 (ma–pe 9–16, normaalihintainen puhelu).
 7. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.
 8. Järjestäjien vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjät kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 9. Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa.
 10. Palkintoa koskevat ehdot: Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu 1.11.2019 klo 16 mennessä. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa palkinnon esittelyn yhteydessä.
 11. Palkintomatka sisältää meno-paluulennot economy-luokassa Helsingistä Milanoon ja takaisin23.-26.11.2019, kuljetukset paikan päällä, majoituksen kahden hengen huoneissa aamiaisineen, vierailuja ja aterioita viinitiloilla sekä seudun muissa ravintoloissa. Matka ei sisällä henkilökohtaisia kuluja (esimerkiksi passi-, viisumi- ja rokotuskulut sekä matkavakuutus). Tarkempi matkaohjelma käydään läpi voittajien kanssa. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää toiselle. Matkustuspäiviä ei voi muuttaa.

Takaisin kilpailusivulle!

 

Vastaavia artikkeleita

Viinilehden viini- ja tryffelimatka Piemonteen 23.-26.11.2019

16.09.2019 Viinilehden toimitus. Kuvat: Shutterstock ja Casa Visette

Voita viini- ja herkuttelumatka Italian Piemonteen

11.09.2019 Viinilehden toimitus. Kuvat: Shutterstock ja Casa Visette

Pidot enkelten kaupungissa

10.05.2019 Kalle Kirstilä + kuvat Robert Seger