Artikkelit

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa

Viinilehden sisaryritys Decanter Oy etsii innokasta ja aktiivista viiniin ja ruokaan rakastunutta asiakaspalvelijaa kauppakeskus Iso Omenan Decanter -myymälään.​

Decanter Oy on vuonna 1987 perustettu viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Decanter kuuluu nykyään samaan konserniin Viini-lehden, Ranskan Bordeauxissa sijaitsevan viinitila Chateau Carsinin sekä viinikellari.comin kanssa tarjoten laajan kirjon tuotteita, palveluita ja elämyksiä viinin ja ruoan ystäville.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aitoa mielenkiintoa viinien ja ruoan maailmaan. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja ahkera asenne kuuluvat vahvuuksiisi. Viinien tuntemus katsotaan eduksi, mutta ratkaisevaa on oikea elämäniloa pursuava asenne.

Työtehtäviisi kuuluu myynti ja asiakaspalvelu sekä kutsuvan myymäläympäristön ylläpito viini- ja keittiötarvikkeiden erikoisliikkeessä. Tarjoamme Sinulle rennon työympäristön, mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä laadukkaat tuotteet, joiden kanssa on ilo toimia. Työ on osa-aikainen, vuorojen ollessa ilta- ja viikonloppupainotteisia. Toivomme että pystyt satunnaisesti työskentelemään myös päiväsaikaan.

Jos kiinnostuit, lähetä viipymättä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä.

Katso myös työpaikkailmoitus Oikotie-palvelusta.

Johanna Lenkkeri, myymäläpäällikkö
johanna.lenkkeri@decanter.fi
Tiedustelut 050-5411800/Decanter Iso Omena