Artikkelit

Voita kupliva viini- ja herkuttelumatka Champagneen!

07.03.2019 Viini-lehden toimitus. Kuvat: Shutterstock ja Leclerc Briant

Kenen kanssa sinä lähtisit siemailemaan samppanjaa? Osallistu kilpailuun ja voita upea kolmen päivän matka Champagnen maakuntaan Ranskaan!

Kilpailu on päättynyt ja voittajat on arvottu. Onnea Susanne, Ari ja Vesa! Toivotamme teille ja seuralaisillenne herkullista matkaa!

Kilpailun järjestivät Finnair Plus ja Viini-lehti. Palkinnon arvo 2500 € / henkilö.

Champagnen maakunta on samppanjan koti ja tämän upean matkan aikana voittajat pääsevät nauttimaan muuan muassa tämän klassisen viinialueen postikorttimaisemasta, idyllisen Epernayn kaupungin tunnelmasta sekä samppanjaristeilystä Marne-joella.

Voittomatkan majoitus on ainutlaatuisessa Leclerc Briantin yksityistalossa Epernayn Avenue de Champagnella. Matkan aikana vieraillaan Leclerc Briantin lisäksi esim. Joseph Perrierin ja Taittingerin samppanjataloissa. Tiloilla tutustutaan samppanjantekoprosessiin sekä totta kai päästään maistelemaan tastingeissa tilojen upeita kuplajuomia.

Voittomatkan majoitus Leclerc Briantin yksityistalossa Epernayssa

 

Matka sisältää Finnairin meno-paluulennot economy-luokassa Helsingistä Pariisiin ja takaisin, kuljetukset paikan päällä, majoituksen kahden hengen huoneissa aamiaisineen, vierailuja ja aterioita samppanjatiloilla sekä seudun muissa ravintoloissa.

Viime vuonna järjestimme vastaavanlaisen matkan Italian Piemonteen. Käy lukemassa matkan tunnelmista täältä!

Kilpailu on päättynyt! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Voittajan tulee olla Finnair Plus -jäsen. Etkö vielä ole Finnair Plus -jäsen? Liity tästä! Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Matkan ajankohtaa ei voi muuttaa. Tarkka matkaohjelma käydään läpi voittajien kanssa. Arvontaan osallistuvien nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää Viinilehti Oy:n markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n asiakaspalveluun. Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

Kilpailun järjestävät:

 

 

Matkajärjestelyt: 

 

Vastaavia artikkeleita

Pidot enkelten kaupungissa

10.05.2019 Kalle Kirstilä + kuvat Robert Seger

Kuplaloman huipennus: Champagnen ihanin hotelli-ravintola

30.04.2019 Sanna Pöyry + kuvat Flore Deronzier

Samppanja on erinomainen juustoviini

11.04.2019 Antti uusitalo + Kuva Sami Piskonen