Voita kupliva viini- ja herkuttelumatka Champagneen!

Kilpailu

Osallistu kilpailuun ja voita upea kolmen päivän viini- ja herkuttelumatka Champagnen maakuntaan Ranskaan 24–26.5.2019! Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kolme voittajaa, jotka voivat kukin valita matkaansa yhden seuralaisen.

Kilpailun järjestävät Finnair Plus ja Viini-lehti. Palkinnon arvo 2500 € / henkilö.

Champagnen maakunta on samppanjan koti ja tämän upean matkan aikana voittajat pääsevät nauttimaan muuan muassa tämän klassisen viinialueen postikorttimaisemasta, idyllisen Epernayn kaupungin tunnelmasta sekä samppanjaristeilystä Marne-joella.

Voittomatkan majoitus on ainutlaatuisessa Leclerc Briantin yksityistalossa Epernayn Avenue de Champagnella. Matkan aikana vieraillaan Leclerc Briantin lisäksi esim. Joseph Perrierin ja Taittingerin samppanjataloissa. Tiloilla tutustutaan samppanjantekoprosessiin sekä totta kai päästään maistelemaan tastingeissa tilojen upeita kuplajuomia.

Voittomatkan majoitus Leclerc Briantin yksityistalossa Epernayssa

 

Matka sisältää Finnairin meno-paluulennot economy-luokassa Helsingistä Pariisiin ja takaisin, kuljetukset paikan päällä, majoituksen kahden hengen huoneissa aamiaisineen, vierailuja ja aterioita samppanjatiloilla sekä seudun muissa ravintoloissa.

Viime vuonna järjestimme vastaavanlaisen matkan Italian Piemonteen. Käy lukemassa matkan tunnelmista täältä!

Kenen kanssa sinä lähtisit matkalle Champagneen? Osallistu kisaan viimeistään 22.4.2019 ja kutsu kaverisi mukaan!

 

 

Voittajan tulee olla Finnair Plus -jäsen. Etkö vielä ole Finnair Plus -jäsen? Liity tästä! Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Matkan ajankohtaa ei voi muuttaa. Tarkka matkaohjelma käydään läpi voittajien kanssa. Arvontaan osallistuvien nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää Viinilehti Oy:n markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n asiakaspalveluun. Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

Kilpailun järjestävät:

 

 

Matkajärjestelyt: 

Mainos, sisältö jatkuu alla

 • 8 kommenttia artikkeliin ”Voita kupliva viini- ja herkuttelumatka Champagneen!

  1. Loistava kilpailu Toivon todella, että pääsen ystäväni kanssa nauttimaan Ranskan maisemista ja kuplivasta juomasta

  2. Olisipa mahtavaa päästä taas, muutaman vuoden tauon jälkeen, vierailemaan Champagnen ihanissa maisemissa ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta yhdessä rakkaan vaimoni kanssa.

  3. Ranskaa rakastavan ystäväni kanssa haluaisin mielelläni reissuun.

  4. Ois aivan mahtavaa päästä tälle matkalle tyttäreni ottaisin mukaan, hän kun tietää niin paljon viineistä ja samppanjoista tietty myös

  5. Tämä olisi aivan mahtava herkuttelureissu! Ottaisin ranskaa puhuvan ystäväni Tuijan mukaan.

  6. Olisi ihanaa päästä ystävän kanssa tällaiselle huippumatkalle.

  7. Ottaisin mukaan sisareni, joka on yleensä se joka vastaa yhteismatkojemme mahtavasta ohjelmasta. Nyt olisi hyvä takaisin maksun aika.

  8. Lähtisin mielelläni äitini kanssa viettämään tätä nautinnollista matkaa yhdessä.

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä