Tule mukaan juhlimaan

Wine Awards

Viini-lehden Viini Wine Awards -gaala järjestetään tänä vuonna toisen kerran. 14.11 pidettävä gaala on luotu juhlistamaan Viini-lehden vuoden aikana parhaiksi valitsemia viinejä sekä keräämään viininystäviä yhteen hyvän illallisen merkeissä.

Erityistä gaalassa on, että viiden ruokalajin illallinen rakennetaan neljän huippukokin voimin voittajaviinien ympärille. Tänä vuonna illallisen ovat suunnitelleet ja valmistavat keittiömestarit Antti Vahtera, Markus Aremo, Arto Rastas ja Linnea Vihonen.
Gaala järjestetään Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla, jonne katettuihin pitkiin pöytiin mahtuu illallistamaan lähes 300 henkeä. Viinin ja ruoan liittoa juhlistetaan myös tanssien: juhlassa esiintyvät Sari Siikander ja Mikko Ahti. Illan juontavat Jenni Alexandrova ja Alex Nurmi.

Viimeiset liput Viini Wine Awards -gaalaan myydään nyt, tule mukaan juhlimaan! Osta liput täältä.

Jos et tänä vuonna itse ehdi mukaan 14.11. gaalan, seuraa tunnelmia Facebook- ja Instagram-tileiltämme. Viime vuoden Viini Wine Awards voitti Mesoaja-gaalan Vuoden juhla -kategorian.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä