Äänestä vuoden parasta viiniä!

Wine Awards

On aika valita jälleen Vuoden punaviini ja Vuoden valkoviini. Osallistu yleisöäänestykseen ja voit voittaa hienon Riedelin Veritas-sarjan lasipaketin (8 kpl, arvo 260 euroa).

PUNAVIINIEHDOKKAAT

Valdifalco Morellino di Scansano 2016 Katso viiniarvio!

Coto de Imaz Gran Reserva 2011 Katso viiniarvio!

 

VALKOVIINIEHDOKKAAT

 

Trimbach Riesling Réserve 2016  Katso viiniarvio!

Steininger Reserve Loisiumweingarten Grüner Veltliner 2016 Katso viiniarvio!


Anna ääni suosikillesi!

Osallistu Viini-lehden Vuoden viini -äänestykseen 31.10. mennessä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan viinilasipaketti, jossa on neljä Riedel Veritas -sarjan punaviinilasia ja neljä saman sarjan valkoviinilasia. Palkinnon arvo on 260 €. Katso arvonnan säännöt täältä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.


Miten voittaja valitaan?

Kaikki finalistiviinit ovat ansainneet täydet viisi tähteä viiniasiantuntijoidemme Antti Rinta-Huumon ja Juha Berglundin sokkomaisteluissa. Vuoden viiniehdokkaiden kriteereihin kuuluvat hinnan lisäksi virheetön valmistusprosessi sekä viinin hedelmäisyyden, tanniinien, hapokkuuden, alkoholin ja mahdollisen jäännössokerin miellyttävä harmonia. Ehdokasviinit ilmentävät hienosti tuotantoalueen tai rypälelajikkeen ominaispiirteitä.

Tämän vuoden finalistiviinit edustavat sekä vanhaa että uutta viinimaailmaa. Punaviinifinalistien joukossa ehdolla on myös Viini-lehden vuoden luomupunaviini 2018. Se täyttää kaikki finalistiviineille asetetut kriteerit, eikä kilpailusta ole rajattu pois luomuviinejä.

Juhan ja Antin valinta Vuoden valko- ja Vuoden punaviiniksi julkistetaan Viini Wine Awards -gaalaillallisella 14.11. Samassa tilaisuudessa kerrotaan myös yleisöäänestyksen voittajaviinit ja palkitaan vuoden viininystävä ja -viiniravintola. Valinnat ovat luettavissa seuraavassa Viini-lehden numerossa, joka ilmestyy 15.11.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä