Viini tulee kaupunkiin!

Uutiset

Tastingeja, viinitapahtumia, minimessuja… Syyskuusta alkaen Viini-lehti on tavattavissa uudessa Sofia-keskuksessa Helsingin ydinkeskustassa!

Viini-lehti muuttuu liveksi syyskuun 19. päivänä Helsingin ydinkeskustassa, kun aloittamme täysin uudenlaisen tapahtumayhteistyön Sofia Future Farmin kanssa.

Ensimmäiseksi järjestämme Viini-lehden Kellari-tastingin, jossa on esillä valikoima Antti Rinta-Huumon valitsemia kiinnostavia viinejä. Tastingissä maistettavana myös viinintekijä Outi Jakovirran uusiseelantilaisia viinejä.

Viini-lehden yhteistyö Sofia Future Farmin kanssa jatkuu tästä eteenpäin kuukausittaisilla tastingeilla, teemailloilla sekä muilla kiinnostavilla tapahtumilla, joista tiedotamme jatkossa niin lehdessä kuin somekanavissakin.

Torikortteliin, Kiseleffin taloon, elokuussa avattu Sofia Future Farm on uudenlainen työn ja hyvän elämän kaupunkikeskus, joka on kooltaan kaikkiaan 3 000 neliömetriä. Tilat ja palvelut on suunnattu kaupunkilaisille, luovan työn tekijöille ja matkailijoille. Sofiassa sekä työskennellään että nautitaan vapaa-ajasta. Luvassa on muun muassa paljon erilaisia tapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja konsertteja.

Tiloissa toimii viihtyisän Sofia Wine -viinibaarin lisäksi lähiruokaa tarjoileva Sofia Bistro sekä Teesalonki. Myöhemmin syksyllä keskuksessa aukeaa myös à la carte -ravintola. Ravintolatoimintaa luotsaavat ravintolapäällikkö Simon Scheffer sekä keittiöpäällikkö Pauli Novitsky.

Viini-lehden Kellari-tasting keskiviikkona 19.9. klo 17.30–19.30 Sofia Wine Bar, Unioninkatu 27.

Maisteltavana seuraavat viinit:

Serre Romani Grenache Noir 2017
Serre Romani Mourvedre 2017
Serre Romani Vallee de l’Aigle Blanc 2015
CH by Chocapalha White 2016
CH by Chocapalha Red 2015
Creation Viognier 2017
Creation Syrah Grenache 2016
Rives-Blanques Occitania Mauzac 2016
Aatami Pinot Noir 2014
Aatami Pinot Noir 2015
Sora Riesling 2016

Tastingiin voi tulla paikalle koska tahansa ilmoitetun 2 tunnin aikana. Hinta 25 €. Maksetaan paikan päällä.

Seuraava tasting keskiviikkona 17.10.2018.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä