Helpotusta viinivalintoihin: lataa Viinistä viiniin -applikaatio!

Uutiset

Viinistä viiniin -applikaatio on jatkoa Viini-lehden julkaisemalle suositulle samannimiselle kirjalle ja verkkopalvelulle.

Viinistä Viiniin on jokaisen viininystävän arjen apuväline. Päivitetty sovellus etsii antamiesi kriteerien pohjalta viinivaihtoehdot ja auttaa sinua tekemään valintasi. Voit myös tallentaa suosikkiviinisi omalle muistilistalle. Lisäksi sovellus löytää sopivan viiniparin ruoallesi, mitä ikinä oletkaan kokkaamassa!

Applikaatiosta löytyy Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon arviot kaikista Alkon viineistä, Viinikellari.com -verkkokaupan viinit sekä otanta herkullisimpia laivojen tax free -viinejä. Voit hakea viinejä eri kriteerein ja rajata hakua tarpeesi mukaan. Viineille on arvion lisäksi ruokasuositus. Kaikille 4 ja 5 tähden viineille olemme lisäksi sovittaneet huippukokki Antti Vahteran täsmäreseptin.

Viinistä viiniin päivittyy jatkuvasti ja uusia viiniarvioita julkaistaan viikoittain. Saat aina tuoreimpien viinien arviot käyttöösi ruokasuosituksineen. Uutena ominaisuutena voit myös tallentaa suosikkiviinisi omalle muistilistalle.

Sovellus on ilmainen ja vaatii kirjautumisen.

Löydä ruokaviini -osiossa voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Voit valita annoksia aina salaateista jälkiruokiin. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput. Alkon valikoiman mukaan päivittyvässä palvelussa on yli 100 000 ruoka-viinisuositusta. Kotikokin ja ammattilaisen palvelu on kotimainen innovaatio ja olemme siitä varsin ylpeitä.

Viikoittaiset Antti Rinta-Huumon Viinivinkit ruokasuosituksineen helpottavat sinua valinnoissasi. Saat myös käyttöösi koko viinivinkkiarkiston. Arkistossa on yli 250 taatusti toimivaa viini-ruokayhdistelmää. Bon Apétit!

Lue viinistä -osiosta löydät tuoreimmat TOP-viinilistaukset ja hyödyllistä viinitietoa.

Maailma on täynnä viinejä, Viinistä viiniin -palvelu kertoo parhaat ja sinulle sopivimmat!

Sovellus ladattavissa nyt App Storessa ja Google Playssa.

Mainos, sisältö jatkuu alla

 • 12 kommenttia artikkeliin ”Helpotusta viinivalintoihin: lataa Viinistä viiniin -applikaatio!

  1. Saanhan kuitekin Viini-lehden tilaajana myös pokkarin? Kerään niitä, jo kuuden vuoden ajan. On ihanaa raapustaa kirjaan oma ja vieraiden arvio, päivämäärät ja nautittu ateria kirjoihin. Digimaailma on katoavaista, kirja pysyy kiltisti hyllyssä merkintöineni. Mitä ajastamme dokumentoidaan museoihin?

   Olkoon digimaailma, se on tullut jäädäkseen – mutta minä satun rakastamaan paperin kahinaa, kirjoja.

  2. Hei Eila ja kiitos kommentistasi! Viinistä viiniin -kirja ilmestyy kyllä edelleen entiseen tapaan, applikaatiosta huolimatta. Kuulostaapa hyvältä idealta nuo omat merkinnät kirjaan – täytyypä vinkata muillekin! Eeva/Viini-lehden toimitus

  3. Latasin sovelluksen Android-tabletille. Ensi kokemuksen perusteella applikaatio tuntui kömpelömmältä käyttää kuin tähän mennessä käyttämäni selaimella hakemani Viinilehden palvelu.

  4. Sovellusta ei (ainakaan toistaiseksi) ole optimoitu tableteille ja niiden osalta suosittelemmekin käyttämään nimenomaan tuota web-versiota.

  5. Sisältyykö aiemman “Platinum” Viinistä viiniin -sovelluksen (maksulliset) ominaisuudet uuteen sovellukseen vakiona? Jääkö vanha Platinum -versio pois?

  6. Hei Antti, vanha Platinum -versio tosiaan jää pois ja samat ominaisuudet (plus vähän lisää) löytyvät nyt tästä uudesta versiosta ilmaiseksi.

  7. Hei, ko.applikaatiosta kerrotaan tulevan uusia versioita aika ajoin. Päivittyykö kännykässä jo oleva versio vai pitääkö vanha poistaa ja ladata uusi? Kiitos, terv Juha

   1. Hei Juha, kännykässä olevan version pitäisi päivittyä normaaliin tapaan kuten muidenkin applikaatioiden, ilman että sitä tarvitsee erikseen poistaa ja ladata uudestaan.

  8. Appi ei saatavilla- herja tuli tuosta App Store -linkistä. Ei myöskään löydy haulla App Storesta. Missä vika?

  9. Sama ongelma kun Mira!
   Missä vika, miten ja koskq korjaatte?

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä