Yleinen

Helpotusta viinivalintoihin: lataa Viinistä viiniin -applikaatio!

10.04.2018 Eeva Turunen

Uusi Viinistä Viiniin on jokaisen viininystävän arjen apuväline! Löydä juuri sinulle sopiva viini satojen vaihtoehtojen joukosta.

Viinistä viiniin -applikaatio on jatkoa Viini-lehden julkaisemalle suositulle samannimiselle kirjalle ja verkkopalvelulle.

Viinistä Viiniin on jokaisen viininystävän arjen apuväline. Päivitetty sovellus etsii antamiesi kriteerien pohjalta viinivaihtoehdot ja auttaa sinua tekemään valintasi. Voit myös tallentaa suosikkiviinisi omalle muistilistalle. Lisäksi sovellus löytää sopivan viiniparin ruoallesi, mitä ikinä oletkaan kokkaamassa!

Applikaatiosta löytyy Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon arviot kaikista Alkon viineistä, Viinikellari.com -verkkokaupan viinit sekä otanta herkullisimpia laivojen tax free -viinejä. Voit hakea viinejä eri kriteerein ja rajata hakua tarpeesi mukaan. Viineille on arvion lisäksi ruokasuositus. Kaikille 4 ja 5 tähden viineille olemme lisäksi sovittaneet huippukokki Antti Vahteran täsmäreseptin.

Viinistä viiniin päivittyy jatkuvasti ja uusia viiniarvioita julkaistaan viikoittain. Saat aina tuoreimpien viinien arviot käyttöösi ruokasuosituksineen. Uutena ominaisuutena voit myös tallentaa suosikkiviinisi omalle muistilistalle.

Sovellus on ilmainen ja vaatii kirjautumisen.

Löydä ruokaviini -osiossa voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Voit valita annoksia aina salaateista jälkiruokiin. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput. Alkon valikoiman mukaan päivittyvässä palvelussa on yli 100 000 ruoka-viinisuositusta. Kotikokin ja ammattilaisen palvelu on kotimainen innovaatio ja olemme siitä varsin ylpeitä.

Viikoittaiset Antti Rinta-Huumon Viinivinkit ruokasuosituksineen helpottavat sinua valinnoissasi. Saat myös käyttöösi koko viinivinkkiarkiston. Arkistossa on yli 250 taatusti toimivaa viini-ruokayhdistelmää. Bon Apétit!

Lue viinistä -osiosta löydät tuoreimmat TOP-viinilistaukset ja hyödyllistä viinitietoa.

Maailma on täynnä viinejä, Viinistä viiniin -palvelu kertoo parhaat ja sinulle sopivimmat!

Sovellus ladattavissa nyt App Storessa ja Google Playssa.

Vastaavia artikkeleita

Katalonian kunkku Xarello

11.09.2019 Kalle Naatula Kuva: Shutterstock

Maistelussa viisi oranssiviiniä – katso viiniarviot!

02.09.2019 Ulla Häkkinen Kuva: Laura Riihelä

Uusi, vanha oranssiviini

02.09.2019 Samuli Pasanen Kuva: Laura Riihelä