Bouquet Club jäsenetu: Food & Art Festival 2018

Bouquet Club

Mänttä kutsuu herkuttelemaan! Elokuussa järjestettävä Food & Art Festival 2018 kutsuu klubilaisia nauttimaan ainutlaatuisen Pekka Terävän Wine O’Clock Dinnerin harvinaisten huippuviinien kera.

Festivaali järjestetään 23.-25.8. ja illallinen tarjoillaan jokaisena tapahtuman aukiolopäivänä Kivijärvisalissa (Serlachius-museo Gösta, Joenniementie 47, 35800 Mänttä) kello 16.45 alkaen.

Illallisella nautitaan kuusi erilaista viiniä:

  • Laurent-Perrier Les Réserves Grand Siècle Magnum, joka on sekoite vuosikerroista 1995, 1993 ja 1990 ja kypsytetty kellarissa tässä vaiheessa jo 22 vuotta. Viini lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 kun Laurent-Perrier täytti 200 vuotta.
  • Sancerre Blanc ”Jadis” 2010 ja Sancerre Rouge ”La Bourgeoise” 2010 magnum-pullosta. Henri Bourgeois’n perhetalon harvinaiset ja kypsät valkoinen ja punainen Sancerre upealta viinivuodelta.
  • Domaine du Pavillon Meursault 1er cru Charmes 2002 Magnum Alberic Bichot’n henkilökohtaisesta kellarista
  • Hermitage La Chapelle 1988, 30-vuotias Paul Jaboulet Ainén viinitalon kuuluisin huippuviini.
  • Valiano La Lizza Vin Santo del Chianti Classico vuodelta 1999. Erittäin kypsä ja pähkinäinen vin santo.

Tämän unohtumattoman viinikokemuksen täydentää maamme eturivin keittiömestarin, Pekka Terävän räätälöity menukokonaisuus.

​Hinta 498 € (+alv 24 %) sisältäen menun, juomat sekä opastetun taidenäyttelykierroksen Göstassa. Klubilaisena saat hinnasta 10% alennuksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:  sarri.veijola@foodcampfinland.fi

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä