Voita unelmien viini- ja ruokamatka Piemonteen!

Kilpailu

Kilpailun tarjoavat Finnair Plus ja Viini-lehti.

Voita elämyksellinen viini- ja ruokamatka Italian Piemonteen!

Palkinto sisältää Finnairin meno-paluulennot Helsinki-Milano-Helsinki,  lentokenttäkuljetukset, majoituksen suomalaisomisteisessa Casa Visetten kartanossa sekä palkinto-ohjelman kolmelle voittajalle ja heidän aveceilleen (yht. 6 henkeä) 19.–22.5.2018.  Luvassa on mm. vierailuja huippuviinitiloilla, tapaamisia viinintekijöiden kanssa, tutustuminen Piemonten keittiön saloihin kokkikurssilla, ruokailuja alueen ihanissa ravintoloissa sekä tietenkin Piemonten viinien maistelua.

Voittajan ei tarvitse olla viinintuntija, sillä Viini-lehden edustaja on paikan päällä matkassa mukana. Kilpailu on voimassa 22.4.2018 saakka.

Täytä yhteystietosi niin olet mukana arvonnassa!


Palkintomatkalaiset majoittuvat suomalaisomisteisessa Casa Visetten kartanossa

Oikeudet matkaohjelman muutoksiin pidätetään. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvontaan osallistuvien nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Viinilehti Oy:n ja Finnair Oy:n suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n tilaajapalveluun. Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä. Kilpailu on tarkoitettu Finnair Plus -jäsenille. Etkö vielä ole Finnair Plus -jäsen? Liity jäseneksi veloituksetta täällä!

VIINI-logo-uusi-cropped-artikkeli-227x140px                     FINNAIR_PLUS_RGB

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä