Bouquet Club

Klubiviinit: Punaista luonteikkuutta Minervois’ta

08.02.2018 Eeva Turunen

Tämän kertainen klubiviinipaketti sisältää luonteikkaita punaviinejä Domaine du Bosc Rochetin tilalta. Tilaa klubiviinit kotiisi nyt!

Tämänkertainen klubiviinipaketti sisältää Domaine du Bosc Rochetin viinejä. Perheyrityksenä toimiva tila viljelee Languedoc-Roussillonissa kaikkiaan noin 30 hehtaaria, joista 21 hehtaaria sijaitsee Minervois’n alkuperäalueella.

Tuottaja haluaa viineillään kunnioittaa persoonallisen alueen luonnetta ja lajikkeiden ominaispiirteitä. Hyödynnä uniikki mahdollisuus ja tilaa klubiviinit kotiisi!

Domaine du Bosc Rochet

100 % Grenache-lajikkeesta valmistetun tuoreen punaviinin tuoksusta voi erottaa kypsän, hapankirsikkaisen, herukkaisen ja maanläheisen multaisen aromikkuuden lisäksi orastavaa nahkaisuutta ja paahteisuutta. Maku on keskitäyteläinen ja suutuntumaltaan mehukas. Tuoksun aromien lisäksi maussa on luumua, mausteisuutta ja hyvin kypsää vadelmaa. Mehukkaan pehmeä maku saa ryhtiä suuta kevyesti kuivattavasta tanniinisuudesta.

Viini on valmista nautittavaksi liha- tai kasvispatojen ja täyteläisten pastaruokien seurassa.

Une Autre Histoire 2015

50 % Syrah-, 30 % Grenache- ja 20 % Carignan-lajikkeista valmistettu viini. Avoin, mehukkaan marjainen, nahkainen, vivahteikkaan aromikas, hennon eläimellinenkin tuoksu. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun vivahteet. Mausta erottuu hyvin luonteikas ja rustiikkinen, rehellinen makumaailma. Viinin suutuntuma on varsin mehukas, vaikka pehmeä tanniinisuus, hapankirsikkainen hapokkuus ja nahkainen aromikkuus antavatkin kokonaisuuteen särmää. Luonteikas punaviini jättää orastavasti eläimiin, nahkaan ja kuivattuihin hedelmiin vivahtavan jälkivaikutelman.

Valmista nautittavaksi aromikkaiden liharuokien, kuten lampaan seurassa.

Carp&Diem 2015

Aromeiltaan tummasävytteisen, 60 % Syrah- ja 40 % Carignan-lajikkeista valmistetun viinin tuoksusta voi erottaa paahteisuutta, mustia marjoja, kuten karhunvatukkaa, mustaherukkaa, mustikkaa. Myös  vaniljaa ja maanläheistä multaisuutta. Suuntäyttävän pehmeä ja mehukas maku toistaa tuoksun aromit. Lisäksi lakritsia, orastavaa kahvisuutta ja suklaata. Yrttinen aromikkuus, hento pippurisuus ja pehmeät tanniinit tuovat kokonaisuuteen ryhtiä. Viini jättää tasaisen paahteisen jälkivaikutelman. Viini monipuolistuu muutaman vuoden varastoinnin myötä.

Monikäyttöinen viini tummille liharuoille, täyteläisille kasvis- ja pastaruoille.


Ainutlaatuisen maistelupaketin hinta on 67 euroa / 6 pullon laatikko (hinta sis. verot). Laatikko sisältää 2 pulloa kutakin viiniä. Ostamalla kerralla useamman laatikon saat alhaisemmat kuljetuskustannukset/pullo. Tilaa klubiviinisi täältä!

Viini-lehti ei toimi kaupan osapuolena. Bouquet Clubin jäsenille suositeltavien viinien myyjänä toimii Viinikellari.com. Viinien saatavuus on rajallinen ja niiden viimeinen tilauspäivä on 18.2.2018.

Bouquet Club on Viini-lehden ja Viinikellari.comin yhteinen jäsenklubi. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon valitsemia klubiviinejä. Klubin vuosimaksu on 30 euroa. Jäseneksi voit liittyä täältä.

Vastaavia artikkeleita

Top 3: amarone-viinit

26.11.2019 Antti Rinta-Huumo + Kuva Laura Riihelä

Ressu Redford – Talven tullessa kaipuu punaviiniin hiipii kroppaan

18.11.2019 Pirjo Houni + Kuva Robert Seger

TOP 10 – Herkullisimmat lahjaviinit

03.12.2018 Antti Rinta-Huumo