Decanter Oy etsii myymäläänsä innokasta ja aktiivista asiakaspalvelijaa

Työpaikat

Decanter Oy kuuluu Viinilehti Oy:n kanssa samaan konserniin. Haemme viiniin ja ruokaan rakastunutta asiakaspalvelijaa kauppakeskus Iso Omenan myymäläämme.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aitoa mielenkiintoa viinien ja ruoan maailmaan. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja ahkera asenne kuuluvat vahvuuksiisi. Viinien tuntemus katsotaan eduksi, mutta ratkaisevaa on oikea elämäniloa pursuava asenne.

Työtehtäviisi kuuluu myynti ja asiakaspalvelu viini- ja keittiötarvikkeiden erikoisliikkeessä, jonka yhteydessä toimii Suomen pienin viinibaari. Tarjoamme Sinulle rennon työympäristön, mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä laadukkaat tuotteet, joiden kanssa on ilo toimia. Työ on osa-aikainen, vuorojen ollessa ilta- ja viikonloppupainotteisia. Toivomme että pystyt satunnaisesti työskentelemään myös päiväsaikaan.

Decanter Oy on viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuoja, jolla on verkkokaupan lisäksi kaksi myymälää pääkaupunkiseudulla. Olemme edistäneet viinikulttuuria ja gastronomiaa Suomessa jo 30 vuoden ajan. Tuotemerkkejämme ovat mm. Riedel -viinilasit, Küchenprofi-keittiövälineet sekä Peugeot-maustemyllyt.

Jos kiinnostuit, lähetä viipymättä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä.

Johanna Lenkkeri, myymäläpäällikkö
johanna.lenkkeri@decanter.fi
Tiedustelut 050-5411800/Decanter Iso Omena

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä