Viininrakastajien oma juhla, liput myynnissä nyt!

Wine Awards

Viini-lehden vuoden viinit palkitaan gaala-illallisella 15.11.2017. Kuule valinnat ensimmäisten joukossa ja maista viinit niille suunniteltujen ruokalajien kanssa. Nauti viineistä ja ohjelmasta, juhli kanssamme!

Wine Awards on tunnustus lajinsa parhaalle viinille ja gaalaillallinen, jossa juhlitaan vuoden aikana tehtyjä viinivalintoja. Viini-lehti on valinnut Vuoden valko- ja punaviinin vuodesta 2003 lähtien. Viinikulttuurin kasvun myötä perinteisten valintojen rinnalle on viime vuosina noussut uusia kategorioita. Esimerkiksi maaliskuussa Viini-lehti valitsee vuoden valkoisen ja punaisen luomuviinin ja huhtikuussa vuoden samppanjan ja kuohuviinin.

Tänä vuonna voittajia on mahdollista juhlia parhaimmassa seurassa. Lipunmyynti on nyt käynnissä ja nopeimmat ehtivät lunastaa paikkansa vuoden herkullisimpaan viinitapahtumaan. llallismenusta vastaa neljän huippukokin supertiimi, keittiön konkarit Antti Vahtera, Markus Aremo, Arto Rastas ja Kari Aihinen. Jokaisen ruokalajin yhteydessä tarjoillaan voittajaviinejä eri kategorioista.

Illan juontavat radio- ja televisiojuontaja Jenni Aleksandrova ja TV:stä tuttu huippukokki, ravintoloitsija Kari Aihinen. Tilaisuudessa esiintyy upea suomalainen Emma-palkittu laulaja, Emma Salokoski.

Tervetuloa mukaan! Lue lisää tapahtumasta: viiniwineawards.fi

Tapahtuman järjestää: Viinilehti Oy

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä