Huikea kokemus, messujen lihaisin osasto!

Meet Meat -tasting – kaupallinen yhteistyö

Atrian vuoden suurin messukiertue huipentui viime viikonloppuna Helsingissä Viini- ja Ruoka -tapahtumassa. Joka vuosi uudella konseptilla Turun ja Helsingin ruokamessut kiertävä Atria ilahdutti tänä vuonna ihmisiä tarjoamalla lihaisia makuja ja ainutlaatuisen hengähdystauon ravintolamiljöössä keskellä messuhulinaa.

Meet Meat -konsepti, jossa tarjoiltiin kolme pientä fine dining -liha-annosta niille suunniteltujen viinien kanssa, oli yksi tämän vuotisen Viini- ja Ruoka -tapahtuman mielenkiintoisimmista vierailukohteista.
Ruoat olivat herkullisia ja tarjosivat yllättäviä makuja lakritsista ja kuivatusta jäkälästä käpyvaahtoon. Viinit oli suunniteltu toimimaan koko annoksen makumaailman kanssa, ei ainoastaan lihan parina ja siksi viinivalinnat myös yllättivät. Paahtopaistin, polentapuuron, jäkälän, juuressipsien, marinoidun punasipulin  ja paahdetun voin aateloiman annoksen kanssa tarjoiltiin itävaltalaista Salomon Undhof Franciscus Grüner Veltliner -valkoviiniä. Ja makuyhdistelmä toimi!

Paitsi hyvää ruokaa ja viinejä Meet Meat -hetki tarjosi osallistujille herkullisen mahdollisuuden lepuuttaa jalkoja ravintolamaisessa miljöössä samalla, kun sommelier tarjoili ja kertoi viineistä ja kokit kantoivat pöytään ruoka-annoksia. Atrian osaston sisustus oli erittäin onnistunut, messujen hälinä katosi ympäriltä ja puolen tunnin kattauksen aikana tunsi olonsa kuin ravintola-asiakkaaksi.

Kokeille ja Atria Mestareille viikonloppu oli kiireinen. Työtunteja ja hikipisaroita ei laskettu, kun asiakkaille tarjoiltiin tuhansia lihaisia makuelämyksiä. Meet Meat -tastingien lisäksi osastolla valmistettiin päivittäin lähes 2000 makkaramaistiaista Atrian Gastro-makkaroista. Pikaisen messugallupin perusteella ihastusta herätti ainakin Gastro-punajuurimakkara tarjoiltuna vuohenjuustomoussen kanssa. Oiva tarjoilu vaikkapa pikkujoulujen tervetuliaispalaksi!

Katso messutunnelmia ja kokkaa Atrian Meet Meat -annokset myös kotona.

Mainos, sisältö jatkuu alla

  • Yksi kommentti artikkeliin ”Huikea kokemus, messujen lihaisin osasto!

    1. Yllätyin kuinka suppea ruokatarjonta messuilla oli ja miten vähän näytteilleasettajia oli. Atrian osasto oli upea. Ilman sitä olisi tarjonta ollut varsin mitäänsanomaton. Ihmettelen edelleen, että isot ketjutkaan (paitsi Lidl) eivät olleet paikalla. Atrian ruokatarjontaan en tutustunut (liha..), mutta arvostan panostustanne messuihin.

    Kommentoi

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä