Gourmet-ruokaa ja 9000 makkaraa

Meet Meat -tasting – kaupallinen yhteistyö

Torstaina aukeaa Viini- ja Ruoka -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Atrian keittiöllä on valmistelut käynnissä ja täysi tohina päällä. Pääsimme jututtamaan messuvalmisteluista Atria Mestari Tomi Nevalaa.

Edessä taitaa olla kiireinen viikko?
Kyllä, alkuviikosta valmistellaan ja loppuviikosta tarjoillaan herkkuja messuvieraille. Nyt parhaillaan kuivataan jäkälää ja tehdään asioita, joita voi tehdä useampi päivä etukäteen. Suurin esivalmistelupäivä on keskiviikko, kun messut aukeavat torstaina.

Kuivaatte jäkälää? Liittyykö tämä messuilla tarjoamaanne Meet Meat -tastingiin, jossa yhdistetään kolme liharuokalajia ja niille sopivat viinit?
Joo kyllä, tarjolla on yllättävä menu. Oma suosikkini on viimeisenä tarjoiltava ruokalaji: naudan ulkofileepihviä Black & White käpyvaahdon kera.

Kuinka montaa asiakasta odotatte tastingiin?
Olemme varautuneet 750 annokseen joka päivä. Kyllähän siinä hommaa riittää. Paikalla on koko messujen ajan 5-6 kokkia, lisäksi sommelierimme Ilkka Piiparinen ja muuta henkilökuntaa.

Meet Meat -tastingin lisäksi maistatatte osastollanne Gastro-makkaroita. Paljonko varaatte makkaraa messuille, joka on yksi Atrian suurimmista yleisötapahtumista?
Tarjoamme päivittäin 3 000 makkara-annosta osastollamme. Joka annoksessa on kolmea eri makkaraa eli tulisikohan siitä sitten lähemmäs 9 000 palaa makkaraa joka päivä neljän päivän ajan. Huh, mikä luku!

 


Osallistu Meet Meat -tastingiin ilman ennakkovarausta Viini ja Ruoka -tapahtumassa 26.–29.10. Messukeskuksessa.
 
Meet Meat -menu pitää sisällään kolmen ruokalajin kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät Atrian Takuumurea-sarjan tuotteet. Jokaisen ruokalajin kanssa tarjoillaan tarkkaan valikoitu viini täydentämään annoksen makuja.

Kymmenen hengen kattaukset järjestetään liukuvasti n. puolen tunnin välein (lähtökohtaisesti tasalta ja puolelta). Koko tastingmenu maksaa vain 2 viinilippua/hlö!

Katso tastingin ruokalajit ja tutustu viineihin.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä