Tule talkootöihin Samppanjabaariin!

Tapahtumat

Viini ja Ruoka -tapahtumaan 26. – 29.10  Helsingin Messukeskukseen nousee jälleen upea Samppanjabaari. Samppanjabaari on yksi tapahtuman suosituimmista osastoista ja se tarjoaa kävijöille puolueettoman mahdollisuuden lähes kolmenkymmenen samppanjan maistamiseen.

Haemme nyt baariin talkoohenkilökuntaa. Kolme ketterää ja aiheesta kiinnostunutta saa paikan.

Talkootyöntekijänä pääset maistamaan laajan valikoiman eri samppanjoita ja kokemus toimii huikeana pikakoulutuksena samppanjoiden maailmaan.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan töihin vähintään kahtena messupäivänä. Talkootyöstä ei makseta rahapalkkaa, muistamme työntekijöitä keittiö- ja viinitarvikeliike Decanterin lahjakortein.

Työajat

 • To 26.10 klo 11-20
 • Pe 27.10 klo 09.45 – 20
 • La 28.10 klo 09.45 – 20
 • Su 29.10 klo 09.45 – 18

Ota yhteyttä 29.9. mennessä: lulu.myllyniemi(at)viinilehti.fi

Mainos, sisältö jatkuu alla

 • Yksi kommentti artikkeliin ”Tule talkootöihin Samppanjabaariin!

  1. Hih! Pessimisti ei pety ja be positiivi yrittää aina. Olen siis coctail kumpaakin. Realiteetit ensin. Puhun vain Turun murretta , men jag kan tala också på svenska huonosti. Rannikolla kasvanut. Lynkataanko minut jo tästä = ) ? Olenko yli-ikäinen, 51v? Kova luu kumminkin! Lihaskuntoa ja kestävyyttä on!

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä