Maista Meet Meat -suositusviinit

Meet Meat -tasting – kaupallinen yhteistyö

Meet Meat -annosten suositusviinit viimeistelevät ateriakokonaisuuden. Kippis!


Atria Viljaporsaan Fileepihviä California palsternakka-timjamikinuskilla

Karl May Spätburgunder

Punaviini / Qualitätswein Rheinhessen / Saksa
Karl May
Pinot Noir
Luomu
14,90 € (0,75 l)

Hieman hillitty, kypsän punasävytteinen tuoksu muistuttaa kirsikkaa, herukkaa ja kypsää puolukkaa. Viinistä voi aistia myös vienoa savua ja yrttisyyttä. Tuoksuun nähden runsaampi maku toistaa tarkasti tuoksun lupaamat aromit. Maussa korostuu myös yrttisyys ja metsäiset vivahteet. Kevyet tanniinit ja reilu, karpalomainen hapokkuus antavat makuun ryhtiä. Viini jättää hieman nielua karhentavan, punasävytteisen marjaisen jälkivaikutelman.


Atria Takuumurea Naudan Pihvilihaa 54 °C, puuroa ja jäkälää

Salomon Undhof Franciscus Grüner Veltliner

Valkoviini / DAC Kremstal / Niederösterreich, Itävalta
Dr. Salomon Wein
Grüner Veltliner
15,98 € (0,75 l)

Avoin, kypsän omenainen, persikkaa ja persikan kiveä aromeiltaan muistuttava tuoksu. Siinä on lisäksi valkopippuria ja mineraalisuutta. Suutuntumaltaan roteva maku on kuiva, mutta runsaan hedelmäinen. Viinissä on tuoksun vivahteiden lisäksi reilua sitruunaisuutta ja yrttisyyttä. Runsas maku ryhdittyy tuntuvan sitruksisen hapokkuuden ja yrttisyyden ansiosta. Viini jättää hieman suuta supistavan, mutta veden kielelle nostattavan, pitkän jälkivaikutelman.


Atria Takuumurea Naudan ulkofileepihviä Black & White käpyvaahdon kera

Bodega Piedra Negra Merlot Reserve

Punaviini / Valle de Uco / Mendoza, Argentiina
Bodega Piedra Negra
Merlot
14,99 € (0,75 l)

Tummasävytteinen tuoksu on savuinen ja multainen. Siinä on myös paahteisia ja turpeisia piirteitä. Melko roteva maku seuraa aromeiltaan tuoksua ja on suutuntumaltaan särmikäs. Viinissä on reilusti hedelmähappoja jotka nostavat veden kielelle. Samalla lämminhenkinen viini lämmittää nielua. Jälkivaikutelma on nuorekas ja terhakka.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä