Riikka Huotari Viini-lehden päätoimittajaksi

Uutiset

Viini-lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Riikka Huotari, 44. Hän aloittaa Viinin päätoimittajana lokakuussa.

Huotari siirtyy Viini-lehteen A-lehdet Oy:stä, jossa hän on toiminut Unelmien Talo&Koti -lehden päätoimittajana ja myös Maku-lehden vt. päätoimittajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Anna-lehden lifestyle-toimituksen esimiehenä.

Huotari on opiskellut Tampereen yliopistossa tiedotusoppia ja sitä ennen Fellmanni-instituutissa Lahdessa ravintolaesimieslinjalla.

”Olen todella iloinen, että pääsen nyt tekemään töitä Viini-lehden parissa. Lifestyle-aiheet ovat jo vuosia olleet lähellä sydäntäni ja rakastan niin elämyksiä kuin hyviä tarinoitakin. Viini-lehdessä nämä aiheet yhdistyvät alan johtavaan tietotaitoon. On upeaa päästä mukaan tekemään ja kehittämään tätä hienoa brändiä ja vahvistamaan sen monikanavaisuutta”, Riikka Huotari sanoo.

”Viini- ja ruokakulttuuri kehittyy Suomessa koko ajan monipuolisempaan suuntaan ja siinä kehityksessä Viini-lehti haluaa olla edelläkävijä”, Huotari jatkaa.

Viinilehti Oy:n toimitusjohtaja Tomi Salosen mukaan tulevaisuudessa laadukkaan ja osuvan sisällön tarve korostuu entisestään riippumatta sen jakelutavasta:

”Olen äärettömän iloinen saadessamme Riikan tiimiimme kehittämään elämyksellistä sisältöä viinin, ruoan ja hyvän elämän ympärille. Haluamme olla jatkossakin alan johtava mediakokonaisuus ja tulemme olemaan entistä enemmän läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa.”

Viini-lehden nykyinen päätoimittaja Mikko Numminen siirtyy marraskuussa Suomen Kuvalehden tuottajaksi.

”Viimeiset kolme vuotta ovat olleet mahtavia, kiitos osaavan ja intohimoisen tekijäjoukon”, Numminen sanoo.

Ensimmäinen Riikka Huotarin päätoimittama Viini-lehti ilmestyy torstaina 16. marraskuuta.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä