Bouquet Club

Klubietu: Viinikoulu-illat klubihintaan

01.07.2017 katiklubi

Tämän edun Bouquet Clubin jäsenille tarjoaa Viini-lehti. 10 euron alennus Viini-lehden Viinikoulu-illoista Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat: Viini-lehden kirjoittaja Mika Vanne ja Bouquet Clubin isäntä, erikoistoimittaja Antti Rinta-Huumo. Joka ilta tarjolla on ainakin kuusi huolella valittua, laadukasta ja laatuun verrattuna erittäin lompakkoystävällistä viiniä. Maistuvien oppien lisäksi poimit mukaasi mieleenpainuvia ostosvinkkejä. Viinikoulun ote on rento ja välitön. Pipo ei ole kireällä, […]

Tämän edun Bouquet Clubin jäsenille tarjoaa Viini-lehti.

10 euron alennus Viini-lehden Viinikoulu-illoista

Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat: Viini-lehden kirjoittaja Mika Vanne ja Bouquet Clubin isäntä, erikoistoimittaja Antti Rinta-Huumo. Joka ilta tarjolla on ainakin kuusi huolella valittua, laadukasta ja laatuun verrattuna erittäin lompakkoystävällistä viiniä. Maistuvien oppien lisäksi poimit mukaasi mieleenpainuvia ostosvinkkejä.

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Pipo ei ole kireällä, ja kysymykset ovat sallittuja – suorastaan toivottavia. Viinistä etsitään nautintoa ja kiinnostavia makuja ja tuoksuja.

Kaikki Viinikoulut ovat myynnissä Decanterin verkkokaupassa. Hintavaihtoehdoista voit valita klubihinnan. 

Katso Viinikoulun aikataulut täältä!

 

Vastaavia artikkeleita

Tiesitkö tämän Bourgognesta?

03.02.2018 Teksti Mika Vanne

Klubietu: 15 % alennus Decanterissa

16.12.2017 katiklubi

Osta Bouquet Club -jäsenyys ja nauti runsaista eduista

17.03.2016 katiklubi