Viinikoulun syksy 2017: La Vuelta a España

Viinikoulu

Viinikoulu vie sinut syksyllä Espanjan viinialueille. Tule mukaan ja maista kuplivat cavat, tuhdit punaviinit ja rannikkojen erikoisuudet!

Tyyli viinikoulussa on ennallaan – pipo ei kiristä ja tunnelma on rento. Viineistä halutaan oppia ja niistä etsitään nautintoa ja kiinnostavia makuja. Joka ilta tarjolla on kuusi huolella valittua, laadukasta klassikkoviiniä. Toisinaan viinejä voi olla enemmänkin.

Viinikoulua vetävät ja sen viinivalinnoista vastaavat kokeneet ammattilaiset. Tunnelmasta ja tasosta huolehtivat viinialan moniottelija Mika Vanne sekä Viinilehden Bouquet Clubin isäntä, viinihörhö Antti Rinta-Huumo.

Varmista paikkasi ja muistathan että Viinikoulu on mitä mainioin lahja viineistä pitävälle ystävällesikin!

Viinikoulu-illat pidetään normaalisti klo. 17.30 alkaen Helsingissä Taiteilijakoti Lallukan salissa Apollonkatu 13. Yksi Viinikoulu pidetään poikkeuksellisesti Viini ja Ruoka -tapahtumassa Helsingissä. Tarkempi sijainti on mainittu jokaisen illan kohdalla erikseen.

Liittymällä Bouquet Clubiin osallistut Viinikouluihin 10 euroa edullisemmin! Kaikki Viinikoulut myynnissä Decanterin verkkokaupassa!


viinikoulu

Syksyn 2017 viinikoulun aikataulu:

La 9.9. klo 14:30 Hola – Espanjan alkeet
Ma 25.9. klo 17:30 Katalonia ja Galicia – valtameret kohtaavat PERUTTU
Pe 27.10. klo 16:30 Cava – Katalonian samppanja?
Ma 20.11. klo 17:30 Ribera del Duero – tiivis ja intensiivinen
Ma 11.12. klo 17:30 Rioja – perinteitä ja modernismia

Viinikoulun syksy 2017 – seuraavana vuorossa:

Ma 20.11. klo 17:30: Ribera del Duero – tiivis ja intensiivinen

Taiteilijakoti Lallukan juhlasali, Apollonkatu 13, Helsinki. Hinta 59 €, Bouquet Club 49 €. Osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta.

Castilla y Leonin sydänalueen kuningas on Tinto fino eli Tempranillo. Viinit ovat runsaita ja täyteläisiä, mutta myös elegantteja ja hienostuneita. Tyyli on tuhtia ja tummaa, intensiivistä. Etsimme viinejä eri puolilta Riberaa ja kaivamme esiin arvostettuja klassikoita. Talvi saa tulla!


Ma 11.12. Rioja – perinteitä ja modernismia

Taiteilijakoti Lallukan juhlasali, Apollonkatu 13, Helsinki. Hinta 59 €, Bouquet Club 49 €. Osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta.

Espanjan tunnetuimmalla viinialueella kohtaavat traditionalistit, modernistit ja ultramodernistit, jotka palaavat aikaan ennen traditionalisteja. Voit valita puolesi, mutta takaamme että jokaisella koulukunnalla on paljon annettavaa. Tule ja testaa!

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä