Bouquet Club

Klubiviinit: 6 x Teschin Riesling vuodelta 2015

22.06.2017 Eeva Turunen

Bouquet Clubin huhtikuun klubiviinipaketti sisältää kahta biodynaamisesti tuotettua viiniä ranskalaiselta Domaine de la Pinten viinitalolta.. Tilaa nyt!

Uusin klubiviinipaketti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua saksalaisen Teschin kuuteen erilaiseen rieslingiin huippuvuodelta 2015! Paketissa on ”Unplugged”-viini ja viisi eri palsta-rieslingiä. Herkullinen mahdollisuus verrata eri palstojen kasvuolosuhteiden vaikutusta lopullisiin viineihin.

Vuodesta 1723 toiminut Tesch on toinen jäljellä olevista Saksan huipputuottajien järjestön VDP:n alkuperäisjäsenistä. Tuottajan kaikki viinit valmistetaan Nahen arvostetuimmilta Grosses Gewächs -luokitelluilta tarhoilta kerätyistä rypäleistä. Tarhoja viljellään luonnonmukaisin menetelmin.

Tesch Unplugged 2015

Puhdaspiirteisen hedelmäinen, persikan kiveä, aprikoosia, mineraalisuutta, kypsää vihreää omenaa aromeiltaan muistuttava, eloisan raikas, hennon mausteinen ja ryhdikäs viini.

Tesch Löhrer Berg 2015

Melko runsas, avoin, kypsän persikkainen, hennon hunajainen ja jopa hieman öljyinen, karviaista, ananasta, yrttisyyttä ja kukkaisuuttakin huokuva, pitkään maistuva, terhakka viini.

Tesch Krone 2015

Leveän hedelmäinen, lähes trooppinen, persikan kiveä, punaista omenaa, makeaa aprikoosia, kukkaista parfyymisyyttä, hentoa hunajaisuutta ja makean mausteisiakin vivahteita tarjoava, lähes öljyinen, mutta reilusti veden kielelle nostattava viini.

Tesch Königsschild 2015

Hillityn hienovarainen, raikkaan sitruksinen, vienon appelsiininen, vihreän omenainen, yrttinen, mineraalinen, jopa hieman mandariininen, pitkä, hieman suuta supistava, mutta reilusti veden kielelle nostattava viini.

Tesch Karthäuser 2015

Kypsän persikkainen, omenaa, mineraalisuutta, kukkaisuutta ja yrttejä, seljankukkaa, ylikypsää ananasta ja aprikoosia aromeiltaan muistuttava, varsin roteva ja voimakas, erittäin pitkään maistuva, hieman suuta supistava, tuntuvan hapokas viini.

Tesch St.Remigiusberg 2015

Varsin avoin ja leveä, kypsää keltaista omenaa ja persikka, päärynää, maaperän soraisuutta, hunajaa, mineraalisuutta tarjoileva, makean vivahteikas, jopa öljyinen ja vahamainen, persikan kiveä muistuttava, reilusti veden kielelle nostattava viini.


Ainutlaatuisen maistelupaketin hinta on 109 euroa / 6 pullon laatikko (hinta sis. verot). Laatikko sisältää yhden pullon kutakin viiniä. Ostamalla kerralla useamman laatikon saat alhaisemmat kuljetuskustannukset/pullo. Tilaa klubiviinisi täältä!

Viini-lehti ei toimi kaupan osapuolena. Bouquet Clubin jäsenille suositeltavien viinien myyjänä toimii Viinikellari.com. Viinien saatavuus on rajallinen ja niiden viimeinen tilauspäivä on 2.7.2017.

Bouquet Club on Viini-lehden ja Viinikellari.comin yhteinen jäsenklubi. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon valitsemia klubiviinejä. Klubin vuosimaksu on 30 euroa. Jäseneksi voit liittyä täältä.

Vastaavia artikkeleita

Franciacorta – kupliva nousija

07.05.2019 Sanna Pöyry + kuvat Ville Palonen

Klubiviineissä maistuu suomalainen kädentaito

12.09.2018 Viini-lehden toimitus

Fair’n Green – viinintuotantoa pienellä hiilijalanjäljellä

30.05.2018 Eeva Turunen