Voita upea viinimatka Ranskaan!

Kilpailu

Kilpailun sinulle tarjoavat Viini-lehti ja Finnair Plus.

Voita elämyksellinen matka Ranskaan maailman kuuluisimmalle Bordeaux’n laatuviinialueelle 

Palkinto sisältää Finnairin meno-paluulennot Helsinki-Pariisi-Helsinki, meno-paluu junamatkat Pariisi-Bordeaux-Pariisi ja muut kuljetukset, majoituksen suomalaisomisteisella Chateau Carsinin viinitilalla sekä ohjelmaan kuuluvat ruokailut kahdelle hengelle 17-19.6.2017.  Luvassa on vierailuja huipputiloilla, tapaamisia viinintekijöiden kanssa sekä tietenkin Bordeaux’n parhaiden viinien maistelua.

Palkintoon kuuluu myös vierailu VinExpo-messuilla. Voittajan ei tarvitse olla viinintuntija, sillä Viini-lehden edustaja on paikan päällä matkassa mukana. Kilpailu on voimassa 21.5. saakka.

Arpa suosi Antu Soraista Helsingistä, onnea Antu!

 

Täytä yhteystietosi niin olet mukana arvonnassa!

Kampanja on päättynyt.


Oikeudet matkaohjelman muutoksiin pidätetään. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvontaan osallistuvien nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Viinilehti Oy:n ja Finnair Oy:n suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n tilaajapalveluun. Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

VIINI-logo-uusi-cropped-artikkeli-227x140px                     FINNAIR_PLUS_RGB

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä