Voita upea viinimatka Ranskan Bordeaux’een

Kilpailu

Kilpailun sinulle tarjoavat Viini-lehti ja Finnair Plus.

Voita elämyksellinen matka maailman kuuluisimmalle laatuviinialueelle Bordeaux’een Ranskaan

Palkinto sisältää Finnairin meno-paluulennot Helsinki-Pariisi-Helsinki, meno-paluu junamatkat Pariisi-Bordeaux-Pariisi ja muut kuljetukset, majoituksen suomalaisomisteisella Chateau Carsinin viinitilalla sekä ohjelmaan kuuluvat ruokailut kahdelle hengelle 17-19.6.2017.  Luvassa on vierailuja huipputiloilla, tapaamisia viinintekijöiden kanssa sekä tietenkin Bordeaux’n parhaiden viinien maistelua.

Palkintoon kuuluu myös vierailu VinExpo-messuilla. Voittajan ei tarvitse olla viinintuntija, sillä Viini-lehden edustaja on paikan päällä matkassa mukana. Kilpailu on voimassa 11.5. saakka.

 

Täytä yhteystietosi niin olet mukana arvonnassa!


Oikeudet matkaohjelman muutoksiin pidätetään. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvontaan osallistuvien nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Viinilehti Oy:n ja Finnair Oy:n suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n tilaajapalveluun. Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

VIINI-logo-uusi-cropped-artikkeli-227x140px                     FINNAIR_PLUS_RGB

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä