Keväällä 2017 viinikoulu kiertää Keski-Eurooppaa!

Viinikoulu

Viinikoulun ’Keski-Euroopan mäkiviikko’ tutustuttaa sinut Saksan ja Itävallan huippulaatuisiin viineihin. Kuuden illan turnee alkaa johdatuksella viinin maistamiseen, jonka jälkeen matka jatkuu eri tyylisten viinien pariin keskisen Euroopan klassikkoalueilla.

Maiden viinit tarjoilevat makuelämyksiä elegantin raikkaista ja herkistä aina intensiivisen tiiviisiin ja roteviin herkkuihin. Vaikka molemmat maat tunnetaankin enemmän valkoisista viineistään, tuotetaan molemmissa maissa myös maukkaita punaisia. Lähde mukaan Keski-Euroopan makumatkalle oppimaan, kokemaan vivahteikkaita elämyksiä ja mahdollisesti yllätyksiäkin!

Viinikoulun tyyli on ennallaan. Pipo ei kiristä ja pikkurillit pysyvät alhaalla. Viineistä halutaan oppia ja niistä etsitään nautintoa ja kiinnostavia makuja. Joka ilta tarjolla on kuusi huolella valittua, laadukasta klassikkoviiniä. Joskus mopo karkaa käsistä ja viinejä voi olla enemmänkin.

Viinikoulua vetävät ja sen viinivalinnoista vastaavat kokeneet ammattilaiset. Tunnelmasta ja tasosta huolehtivat viinialan moniottelija Mika Vanne sekä Viinilehden Bouquet klubin isäntä, viinihörhö Antti Rinta-Huumo.

Varmista paikkasi ja muistathan että Viinikoulu on mitä mainioin lahja viineistä pitävälle ystävällesikin!

Viinikoulu-illat pidetään klo. 17.30 alkaen Helsingissä Taiteilijakoti Lallukan salissa Apollonkatu 13. Liittymällä Bouquet Clubiin osallistut Viinikouluihin 10 euroa edullisemmin! Kaikki Viinikoulut myynnissä Decanterin verkkokaupassa!


viinikoulu

Kevään 2017 viinikoulun aikataulu:

Ma 23.1. Sechs Weine sechs Stile – Kuusi viiniä, kuusi tyyliä. Johdatus viineihin ja niiden maistamiseen.
Ma 13.2. Frucht und Blumen – Hedelmäistä kukkaisuutta. Mosel & Nahe.
Ma 6.3. Frische Säure – Raikasta hapokkuutta. Rheingau.
Ma 27.3. Textur und dicht: Rakennetta ja tiiviyttä. Rheinhessen & Pfalz.
Ma 24.4. Reife und Eleganz! Kypsää eleganssia. Burgenland.
Ma 15.5. Finesse & Würze! Hienostunutta mausteisuutta. Wachau, Kremstal, Kamptal.

Seuraavana vuorossa Viinikoulussa

Ma 15.5. Hienostunutta mausteisuutta. Finesse & Würze.

Wachau, Kremstal, Kamptal. Hinta 59€, Bouquet Club 49€. Osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta.

Viinikoulun ’mäkiviikko’ päättyy koillis-Itävallan kukkuloille. Grüner Veltlinerin hedelmäiset ja hennon valkopippuriset aromit sekä Rieslingin aromaattisuus yhdistettynä viileän ilmaston hapokkuuteen tekevät näistä kolmesta viinialueesta Itävallan valkoviinien päämajan. Viineissä on huikea linjakkuus, elegantti runsas hedelmä sekä hieno tasapainoinen hapokkuus. Huikea finaali, jossa yllätykset ovat enemmän kuin mahdollisia.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä