Taste of Helsinki paljasti ensi kesän ravintolat

Tapahtumat

Taste of Helsinki -festivaali tuo huippukokkien annoksia helposti saataville Kansalaistorille tänä vuonna jo kuudetta kertaa.

Mukana on kymmenen ravintolaa, joista kuusi on tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Nyt mukana ovat muun muassa perinteikäs Savoy sekä ylistetty tallinnalainen Noa.

Ravintoloilla on tarjolla alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja oma nimikkoannos. Annoksia voi ostella eri ravintoloista ja koota niistä mieleisensä menun. Suurin osa annoksista maksaa 5-6 euroa. Tapahtumassa on mukana myös viinipaviljonki, samppanjabaari ja House of Beer, joista voi ostaa ruoille mietittyjä juomia makupareiksi.

Savoyn lisäksi Helsingin ravintolamaailmasta ovat tänä vuonna mukana Grön, Passio, Pastor, Shelter ja Toca. Kirkkonummelainen Bistro O mat ja turkulainen Ludu täydentävät huippuravintoloiden listan.

Tapahtuman villi kortti on neljän vielä nimeämättömän huippukokin pop up -ravintola TuOHi, joka tuo villiyrtit näkyvälle paikalle omissa annoksissaan.

Taste of Helsinki järjestetään Kansalaistorin puistossa 15.-18.6.
Lipunmyynti tapahtumaan alkaa perjantaina 7.4. klo 9.
tasteofhelsinki.fi

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä