Hiihtoloman pop up -kahvila meren jäällä

Ravintolat

Itä-Helsingin saaristoon aukesi täksi viikoksi mielenkiintoinen pop up -kahvila.

Meren jäälle Laajasalon uimarannan edustalle, Karpinselälle nousi viikonloppuna lämmitetty  puolijoukkueteltta, joka toimii Helsingin Latukahvilan sydämenä ja sisäpilkkipaikkan. Asiakkaat voivat kokeilla kalaonneaan kahvikupin ääressä, mukavasti penkillä istuen. Reiät on kairattu valmiiksi ja välineistön saa lainaksi ilmaiseksi.

Jäällä sijaitsevassa pop up -kahvilassa tarjoillaan kuumia juomia, lohikeittoa, muurinpohjalettuja ja muita herkkuja.

“Helsingin saaristo on välillä jopa ruuhkainen kesäaikaan, mutta talvisin täällä on häkellyttävän hiljaista. Se on outoa, sillä talvella nämä paikat ovat kenen tahansa saavutettavissa, ilman venettä. Täältä kuitenkin puuttuvat palvelut ja käyntikohteet, ja me ajateltiin kokeilla, josko sellaisten tarjoaminen helpottaisi talviseen saaristoon lähtemistä”, toteaa Antti Tuomola, toinen ravintolan pyörittäjistä.

Helsingin Latukahvila palvelee viikon ajan sunnuntaista sunnuntaihin – sää- ja jäävarauksella, luonnollisesti. Viikon mittaan kahvilan tarjonta laajenee: jäälle rakennetaan napakelkka, nuotiopaikka ja muita koko perheen aktiviteetteja. Kaikki ovat asiakkaiden käytössä ilmaiseksi.

Ajankohtaisen jäätilanteen ja saapumisohjeet löydät tapahtuman Facebook-sivulta

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä